Наставникът на Ливърпул Юрген Ллоп определи дербито с Манчестър Юнайтед

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Ллоп определи дербито с Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Клоп за Юнайтед: Това е огромен мач, не искаме да ни взимат точките

Наставникът на Ливърпул Юрген Ллоп дефинира дербито с Манчестър Юнайтед като мач с голямо значение, в който един против различен се изправят два от най-големите клубове в света. Ако мърсисайдци завоюват, ще излязат най-малко за 24 чана на върха във краткотрайното класиране, до момента в който „ алените дяволи “ ще настигнат Тотнъм в борбата за четвъртото място, в случай че побеждават на „ Анфийлд “.

"Когато се афишира програмата за сезона, това е един от първите мачове, за които ревизирам. Голям, голям мач сред два от най-големите клубове в света. И този път дуелът е извънредно значим и за двата тима. Какви са взаимоотношенията ми с Рангник? В момента те са на изчакване. От почитание не съм приказвал с него, откогато пристигна в Англия. Можете обаче да видите измененията, които той направи и нещата, които усъвършенства. Когато се приготвям за мача с Юнайтед, не мисля за Ралф, а за това по какъв начин да приготвя тима. Ще срещнем един тим на Манчестър Юнайтед, който ще даде всичко за успеха. Те желаят да играят в Шампионската лига. Ще бъдат интензивни 90 минути. Трябва да създадем по този начин, че да не вземат нашите точки, с цел да реализиран задачата си. Винаги би трябвало да сме съсредоточаване в тези мачове. Ралф постоянно се пробва да провежда добре тимовете си. Това прави и в този момент. Юнайтед изигра някои в действителност положителни мачове. Със сигурност получава по-малко голове.

Въпрос на време е Салах да стартира да вкарва още веднъж Срещу Сити на няколко пъти бе доста близо. Играта на върха на офанзивата пасва доста добре на Садио Мане, съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР