Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, за пореден път показа,

...
Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, за пореден път показа,
Коментари Харесай

Мъри след 3:0 над Пирин: Не съм доволен

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, за следващ път сподели, че има доста условия към тима и футболистите си. Въпреки безапелационната победа с 3:0 над Пирин в Благоевград, експертът показа, че не е напълно удовлетворен от играта на своя отбор.

Имаше прелестни условия за игра, терен, публиката и на двата от тима. Стана футболен празник. Отборът на Пирин, както споделих, в последните 10 мача е най добре представящия се. Спечелихме безапелационно с 3:0, само че не съм удовлетворен от представянето, от стила, би трябвало да играем по добре. Доволен съм от трите точки, само че би трябвало да играем доста по-добре”, сподели Станимир Стоилов.

„ Не е най-хубавият мач под мое управление. Резултатът е добър, нямаше обстановки пред нашата врата, само че би трябвало да играем с по-голямо самочувствие и да отвръщаме топката. Имаше обикновени неточности при подаванията”, добави той.

Ако демонстрираме положителни игри и печелим, ще се опитаме да се борим за челната тройка. Изоставахме много, само че успяхме да наваксаме.

Левски се научи да играе като еднакъв с еднакъв с водещите тимове. Сега ще забележим до каква степен сме стигнали против най- мощните, с цел да забележим къде са ни проблеми и върху какво би трябвало да надграждаме”, сподели още Мъри Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР