Наставникът на Левски Станимир Стоилов разкри след поражението с 1:2

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов разкри след поражението с 1:2
Коментари Харесай

Мъри пое изцяло вината, обяви какво ще направи и каза: Обидно е!

Наставникът на Левски Станимир Стоилов разкри след провалянето с 1:2 от Славия, че неговият отбор се пропуква, когато играе напрегнат. Поради това той ще сложи нови цели и задания, които да не са толкоз огромни. Мъри добави, че футболистите му позволяват обикновени неточности, които са обидни за състезатели на Левски. 
 Славия спря Левски за върха Славия спря Левски за върха
" Причините търсим напълно в нас и в себе си. Не намерихме решение в атакуавщите дейности. Славия се групира и търсеше контраатаки. Имахме нашите обстановки при 0:0. Когато съперникът е добре затворен и на контара, за нас става все по-трудно. Не сме задоволително настроени за решителни мачове. Вината я диря в себе си. Откъм експанзия и динамичност имаше проблем. Не би трябвало да позволяваме такива леки голове. Или би трябвало да матираш при първата обстановка, или да не допускаш неточности.

Стигнахме до обстановки, само че не успяхме да ги приключим. Не ми харесва упоритостта и експанзията. С повишаване на напрежението не можем да отговорим на този стадий. Твърде обикновени самостоятелни неточности за футболисти на Левски. Даже обидни.

Няма доста време за работа, тъй като мачовете са през три дни. Не е обикновено за тим, който си слага огромни цели. Явно би трябвало да смъква малко задачите. Трябва да сложим нови задания.

Не сме изиграли толкоз доста мачове, с цел да се опалкваме непрекъснато. Проблемът ни беше характерът и упоритостите. Като кондиция тичахме нужните километри, само че допускахме неточности.

Изцяло виждам виновността в себе си. Желанието ми да играем по-агресивно и отговорно не се получавт. Ще забележим по какъв начин ще се изправим ", съобщи Станимир Стоилов след загубата, поради която Левски пропусна да се изравни на върха в класирането с тима на ЦСКА 1948.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР