Наставникът на Левски Делио Роси похвали футболистите си за играта

...
Наставникът на Левски Делио Роси похвали футболистите си за играта
Коментари Харесай

Делио Роси: Направихме едно от най-добрите полувремена досега

Наставникът на Левски Делио Роси похвали футболистите си за играта им през първото полувреме против Верея. Тогава сините не съумяха да вкарат гол, а сториха това след попадение с ръка на Давид Яблонски в 90-ата минута, което се оказа и само в този дуел.

“Направихме едно от най-хубавите полувремена до момента. Второто бяхме малко раздрани, само че несъмнено заслужавахме успеха. С Витоша не изглеждахме добре предвид на мачовете, които изиграхме. Но през днешния ден спечелихме в 90-ата минута, което е значимо за самочувствието.

Второто полувреме, когато бяхме по-разкъсани, се изложихме на тези рискове с контраатаките, само че спечелихме мача. Имахме много благоприятни условия за гол. Когато имаме такива, ще стартираме да вкарваме повече”, съобщи италианецът след инфарктния дуел.

На персконференцията Делио Роси добави, че знае, че почитателите не са удовлетворени от играта на тима. Специалистът е безапелационен, че от тима зависи да върнат ентусиастите на стадиона, което ще стане с по-добро показване и победи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР