Наставникът на Хебър - Танчо Калпаков, призна превъзходството на ЦСКА

...
Наставникът на Хебър - Танчо Калпаков, призна превъзходството на ЦСКА
Коментари Харесай

Треньорът на Хебър: ЦСКА заслужено ни победи, накрая можеше и да ни разгроми

Наставникът на Хебър - Танчо Калпаков, призна превъзходството на ЦСКА 1948 след днешния мач сред водачите на Югозападната Трета лига, който приключи 2:0 в интерес на алените.

“Честитя успеха на ЦСКА! След като победиха, значи бяха по-добрият тим. Но ние не се съобразяваме с ЦСКА. Ние сме Хебър, имаме самочувствието, че сме добър тим и излязохме да се надиграваме. Знаехме техните мощни страни. Бяха избрали тактичност да са по-компактни. Имат реализатори за контраофанзива. До 1:0 мачът бе равносилен. Те си вкараха техните положения, а ние нямахме доста положения в този мач. Отборът на ЦСКА беше стилен - бързо се преместваше и си подаваше топката. Ние не успяхме да ги затрудним. Имахме някакви слизания и разбърквания.

След 2:0 можеше да ни разбият и рагромят, само че в случай че върнем мача, отново бих го изиграл по същия метод. Имаме претенциите, че сме добър тим и излязохме да се надиграваме с ЦСКА.

Помнят се единствено спечелилите. Излязохме да търсим успеха. ЦСКА не е инцидентен тим, разполага с класни играчи. Ние, съгласно нашите благоприятни условия, излязохме да се надиграваме. В момента те са по-класният тим и справедливо ни победиха”, съобщи Калпаков.

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР