Наставникът на Хебър Танчо Калапков за пореден път акцентира върху

...
Наставникът на Хебър Танчо Калапков за пореден път акцентира върху
Коментари Харесай

Калпаков: Продължаваме да пропускаме

Наставникът на Хебър Танчо Калапков за следващ път подчертава върху пропускането на голови положения. След инспекцията против Оборище Калпаков направи озбор на свършеното през подготовката.

Добра контрола. Слабост е, че пропущаме положения. През първото полувреме се разпоскъсахме в отбрана и нахлуване и забравихме за някои тактически задания.  Има грапавини да чистим, точно дребните елементи вършат разликата сред тимовете.

Трябва да се научим да сменяме ритъма в придвижване. Като цяло на мен резултатите не ме въздействат, тъй като контролите са неофициални срещи в които точки не се дават. Добре е, обаче за самочувствието на момчетата да се побеждава, съобщи Калпаков.

Той призна, че има проблем с колумбиецът Матео Нието.

Матео не е наш, тъй като писмено не е оправен още. По отношение на пристигналият преди два дни на проби нападател мисля, че няма да остане, защото идва прекомерно късно. Ние сме със 7 нападатели и няма по какъв начин да стане на този стадий да взимаме още.

Засега здравословни роблеми имат Цецо Тонев, Кико Георгиев и Петър Дебърлиев. Ннадавам се да се опарвят до мача с Балкан.

Мичков и Геров са осъдени, само че ги пуснах през днешния ден с цел да не губят игрови темп, изясни треньорът на хебърци. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР