Наставникът на Черно море Емануел Луканов коментира минималното поражение на

...
Наставникът на Черно море Емануел Луканов коментира минималното поражение на
Коментари Харесай

Луканов: Биха ни с един корнер

Наставникът на Черно море Емануел Луканов разяснява минималното проваляне на отбора от Левски с 0:1 в дуел от 11-ия кръг на Първа лига.

"С един корнер загубихме, вкараха ни гол, психологическият миг отиде в Левски, това даде разликата в този мач, откакто изтървахме и дузпата, приветствам момчетата за играта, с тази неотстъпчивост, с тази игра ще вървим напред ", разяснява Луканов.

"Георги Илиев е взел решението къде да бие, при корнера, който те извършиха, нямаше корнер, не ни надиграха, опитвахме да изравним резултата, имаха удари, само че това е обикновено в подобен мач ", добави той.

"Кузма имаше един доста прекрасен удар, Митрев избави тима си от вероятно равнене, 1:0 за Левски, ние продължаваме по пътя, по-който сме тръгнали, има мъка, само че след паузата се надявам да сме разнообразни. Имахме здравословни проблеми преди мача. Работя подготовка за подготовка, мач, посветил съм се на тима, имаме национали, не сме предвиждали контрола, желаеме да възстановим футболистите ", приключи изявлението си Луканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР