Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира поражението на

...
Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, коментира поражението на
Коментари Харесай

Моралес: Трябва да се учим от грешките

Наставникът на Ботев Враца - Даниел Моралес, разяснява провалянето на отбора си след загубата с 0:2 от ЦСКА вкъщи. Бразилецът остана на мнение, че тимът се е показал добре, само че е време резултатите да се подобрят.

„ Отборът се показва на положително равнище. Създадохме значително положения. Когато бяхме по-добри, една такава самостоятелна грешка… При втория гол също неточност – отмалялост, липса на централизация и връзка. Момчетата се показаха добре. Събраха се много отрицателни неточности. Идва идващият мач, би трябвало да подобрим играта и да имаме по-добри резултати. Време е да натрупаме повече точки “, съобщи Моралес.

„ Доволен съм от представянето, само че за жалост не успяхме да вземем най-малко точка. Трябва да се учим от грешките, с цел да се случат по-добре нещата в идващите кръгове “, сподели още треньорът на врачани.

„ Мартин (б.р. - Христов) се показа чудесно, момчето е на 19 години. Поздравявам него, както и целия тим. Ако нямаш добър синхрон, е мъчно. Вратарят се показа сносно. Доволен съм от представянето на тима, само че за жалост не успяхме да спечелим най-малко точка от този мач “.

„ Нямаме доста поддръжка от нашите халф-бекове, тъй като хвърлиха доста сили. Трябва да се поучим от грешките си, с цел да ставаме по-добри “, приключи Моралес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР