Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов изрази мнението си след

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов изрази мнението си след
Коментари Харесай

Феро: Нашият отбор е с много потенциал, второто полувреме бяхме много добре

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов изрази мнението си след загубата на неговия отбор от този на ЦСКА-София. Двата отбора играха в мач от втория кръг на efbet Лига, като мачът приключи при резултат 2:1 за " армейците ".

" Наистина не е прелестно, че загубихме в последната минута. Мисля, че изключително през второто полувреме, бяхме доста добре. През първото позволихме на ЦСКА да доближат до положения. Накрая допуснахме ЦСКА да ни направи контраофанзива, само че и ние искахме да вкараме. Щастието се усмихна на тях, само че ние сме в развой на създаване. Харесва ми този тим и тези футболисти. Програмата ни е такава, че тимовете, с които играем, са много класни и ще ни би трябвало време да се сработим. Това е едвам вторият кръг от шампионата и продължаваме напред. Нашият тим е с доста капацитет и би трябвало да се развива. Няма обвинявания във футбола, когато загубиш в последната минута могат да се търсят доста аргументи, само че просто е трябвало да се случи това нещо ".

" Казвам, че от тук нататък ние продължаваме да работим и няма да мятам обвиняване върху никого от футболистите. Грешките на вратаря най се виждат, само че целият тим е позволил, с цел да се стигне до тази обстановка. Аз споделям, че ми харесва това, което видях през второто полувреме. На тези 6-7 нови момчета ще им би трябвало време. Този тим се развива и ще би трябвало време да покаже какво може. Ние имаме упоритости да сме в топ 6. Ние не играем за нещо, което няма смисъл. Доста надалеч е това кой къде ще се класира. Всеки си търси към момента образа и игровата форма. Имахме по-малко време за подготовка, само че опрощение няма. Естествено търсим по-добро класиране от предния сезон. Привлякохме бразилски нападател, само че ще му би трябвало време за документите. Решението на Вутов е негово дали желае да напусне, или не. Има съответна оферта към него, само че той ще реши ". efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР