Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез говори след поражението с

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез говори след поражението с
Коментари Харесай

Керкез: До януари няма да е лесно

Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез приказва след провалянето с 0:1 от Черно море. Специалистът продължава да няма победа отпред на " канарчетата ".

" Поздравявам Черно море за успеха и Илиан Илиев. Свършил е отлична работа с този тим в действителност. Черно море е непрекъснат и той съумява да прави работата си добре, неслучайно неговият тим е на това място. Не изиграхме добър мач, получихме гол поради нашата неточности. Срещу отбори като Лудогорец, ЦСКА и Черно море не можем да си разрешаваме такива неточности. Трудно е да приемем тези резултати сега, тези тимове са на по-високо равнище от нас сега. Трябва да работим доста крепко.

Зимата ще създадем сериозна подготовка и ще бъдем по-добри, имаме сложна стратегия, осъзнаваме всичко това. Няма да бъде елементарно до януари сигурно, би трябвало да погледнем в огледалото и да си кажем истината, аз не мога да направя чудеса. Всички се пробват - футболистите също. Всичко, което се случи преди това… Не обичам да приказвам за това, само че все пак… Трябва време, с цел да се оправи. Имахме през днешния ден трима играчи с вирус, аз също съм болен. Двама от тримата са атакуващи - в случай че бяха играли, можеха нещата да изгледат по различен метод, това е реалност, не е оправдание. Опитахме проект Б, имаме нашите варианти, само че нещата не се развиват по най-хубавия метод. Надявам се след на следващия ден хора като Хидайет Ханкич да са здрави, не е елементарно с плъзнал вирус в тима. Някои към този момент оздравяха.

Рано е да приказваме за паузата, имаме значими мачове преди този момент. Каквото и да се случи би трябвало да сме обединени. Знам, че не е елементарно за почитателите на Ботев, само че това е обстановката сега, трябват ни точки, по-важно е дори да печелим точки, в сравнение с да играем добре. С точките ще се успокоим. След мача поздравих Нестор Ел Маестро, тези неща се случват - това не е хубаво, несъмнено. Надявам се, че няма да се случва повече, футболът е прочувствена игра.

Пожелавам всичко най-хубаво на Ел Маестро, той има моята поддръжка, нека продължи положителната си работа в ЦСКА. Сериозен удар е да няма почитатели, привикнал съм, че когато нещо не се получава в един тим, всичко е настроено против него. Надявам се, че наказването ще бъде променено, имаме потребност от почитателите, приветствам почитателите, че ни поддържаха през днешния ден и скърбя, че не ги зарадвахме ", сподели Душан Керкез.

 

 

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР