Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите преди

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Валентич преди АПОЕЛ: Шансовете са равни, Бароан афектира хармонията в клуба

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич приказва пред медиите преди утрешния мач с АПОЕЛ (Никозия). Двата отбора се изправят един против различен в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а първият мач в София приключи без победител 0:0. Специалистът съобщи, че всичко зависи от това по какъв начин тимът ще отговори на три аспекта от борбата. Наставникът също по този начин обясни и обстановката с Антоан Бароан.
Прочетете още
" Това е различен шампионат и в първия мач играхме доста добре. Сега възможностите ни са 50 на 50. Сега е въпросът по какъв начин ще можем да отворим на аспектите - публиката на АПОЕЛ, атмосферни условия и по какъв начин ще реагираме на натиска при започване на срещата. Направихме изчерпателен разбор на първия мач, а в този момент няма да имаме и кадрови проблеми ", стартира Валентич.

" За нас е значимо да запазим настройката си от първия мач, тъй като тогава играхме доста добре. Атмосферата в съблекалнята е отлична и сега има естетика сред нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем готови във всеки един аспект. Температурите в Пловдив са съвсем същите. Тук може би разликата е по-голямата мокрота. Затова дойдохме един ден преди срещата, с цел да можем да се аклиматизираме ", сподели още Валентич.

Не за първи път съм в такава обстановка. Вярвам, че тимът има качество да създадем добър сезон. Това, което ненавиждам са подправените вести. Аз знам кой съм и от кое място пристигам ".

" Антоан Бароан е млади състезател с огромен капацитет, само че би трябвало да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той сега афектира хармонията в клуба. Антоан би трябвало да разбере, че би трябвало да върви напред с тима. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в тима ", приключи наставникът.

Защитникът на Ботев (Пловдив) Па Конате е убеден, че тимът му ще отстрани АПОЕЛ (Никозия) след срещата реванш от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Първият дуел в София завърши при 0:0.

Отборът е подготвен и се усеща добре. Ще реализираме победа. Ние сме умел отбор, имаме огромен заряд. Ще създадем всичко допустимо да победим”, сподели Конате, който не приказва доста на днешната конференция, само че се закани, че ще го стори на следващия ден с представянето си на терена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР