Наставникът на Беласица Венцеслав Иванов изрази задоволство след победата с

...
Наставникът на Беласица Венцеслав Иванов изрази задоволство след победата с
Коментари Харесай

Треньорът на Беласица обяви: Нашата цел е изпълнена

Наставникът на Беласица Венцеслав Иванов изрази удовлетворение след успеха с 3:1 над Спартак (Плевен) във Втора лига. Треньорът на " комитите " разгласи, че задачата пред тима е изпълнена.

" Важно е да си използваме във всеки мач моментите. Използвахме ги много рационално през днешния ден. Поздравявам футболистите, използвахме моментите си, реализирахме си обстановките. Мисля, че триумфът е подобаващ. Важно беше да създадем две следващи победи, чаках да е по-тежък вторият полусезон. Нашият тим е от млади и локални футболисти, имаме единствено един чужденец. 
 Бела тресна Спартак (Пл), рецитал на Запро Динев Бела тресна Спартак (Пл), рецитал на Запро Динев
При идването ни тук задачата беше първо 30 точки, по-късно се усили на 40 точки, нашата цел е изпълнена. Но това не значи, че няма да си сложим нови цели. Гарантирахме си оставане, в този момент ще сложим нови цели. Доста пъти ме питаха каква е задачата, не желаех да утежнявам футболистите с някаква цел, постигнахме това, което искахме. Ще се опитваме да побеждаваме всеки мач, с тези мъжки момчета в съблекалнята, смъквам им шапката ", сподели старши треньорът на Бела.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР