Наставникът на Байерн Леверкузен Шаби Алонсо няма време да празнува

...
Наставникът на Байерн Леверкузен Шаби Алонсо няма време да празнува
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Няма време за празненства

Наставникът на Байерн Леверкузен Шаби Алонсо няма време да чества най-голямата победа в треньорската си кариера, защото тимът бързо би трябвало да измести фокуса от Лига Европа към Бундеслигата.

" Семейството ми беше тук, споделихме този хубав миг. Но в този момент още веднъж съм съсредоточен върху работата ", сподели той след дуела.

Байер Леверкузен продължава на осминафиналите в Лига Европа, откакто отстрани Монако с 5:3 след осъществяване на дузпи и общ резултат 5:5 от двата мача.Германският клуб ще организира петъчната си подготовка в Княжеството и ще пътува назад за родината едвам в събота преди мача им от Бундеслигата против Фрайбург в неделя.

Спортният шеф Зимон Ролфес похвали Алонсо след успеха и сподели, че треньорът е изиграл огромна роля за това достижение.

" Шаби беше доста подложен на критика след уикенда, тъй като направи доста смени ", сподели той, имайки поради шестте промени в състава спрямо провалянето с 2:3 от Майнц 05.

" Но в случай че той не беше направил това, ние нямаше да продължим напред в шампионата. Следователно това беше и негова победа ", добави Ролфес.

Алонсо сподели, че " се любува на този миг с моите играчи и е горделив с отбора ", само че акцентира: " Въпреки това имаме още дълъг път напред ".

Автор: Ива Кръстева/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР