Виталий Кличко, бивш шампион на WBC в тежка категория и

...
Виталий Кличко, бивш шампион на WBC в тежка категория и
Коментари Харесай

Кличко преди сблъсъка между Фюри и Усик: Очаквам мръсна игра от Тайсън

Виталий Кличко, някогашен първенец на WBC в тежка категория и кмет на Киев, показа пред Champion.com.ua упованията си за идния дуел за купата в тежка категория сред сънародника му Олександър Усик (21-0, 14 нокаута) и британеца Тайсън Фюри (34-0-1, 24 нокаута), който ще се организира довечера в Саудитска Арабия.

" Очаквам Фюри да се опита да работи на отдалеченост, защото той има доста по-дълги ръце ", сподели Кличко. " Саша от своя страна ще нарушава дистанцията. Британецът ще се вкопчи в клинч и ще се нахвърли върху Саша. Не изключвам и мръсна игра от страна на Тайсън ".

Според Виталий, с цел да завоюва, Усик би трябвало " да наложи движение на борбата. Да натиска и да дефинира темпото. Да работи на междинна отдалеченост. Да изтощи Тайсън Фюри физически. Надявам се, че Олександър ще показва отлична функционалност. Недостатъкът на британеца е неговата кондиция, той се уморява в последните рундове ".

" Аз притискам палци за Олександър. Наистина желая той да донесе пояса в Украйна след дуела ", добави Кличко.

Преди време Тайсън Фюри победи брата на Виталий - Владимир. Мачът бе през ноември 2015 година и Циганския цар завоюва с единомислещо решение, с цел да вземе купите на WBA, WBO и IBF. Това постави завършек на съвсем 10 годишното властване на Владимир Кличко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР