Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, осъди действията на част

...
Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, осъди действията на част
Коментари Харесай

Шави недоволен от освиркванията към Пике

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, осъди дейностите на част от почитателите на тима в мача против Виляреал, който „ каталунците ” завоюваха с 3:0 на „ Камп Ноу ”.

Пике не прави един от най-хубавите си сезони и несъмнено изпитва известни компликации на терена. Бранителят сгреши съдбовно в мача с Интер в Шампионска лига при равенството 3:3 преди няколко дни.

В мача с Виляреал Пике се появи като запаса, а при промяната част от почитателите на Барселона мощно го освиркваха.

„ По време на лятната ни подготовка помолих за обединяване. Моментът е тъкмо за това – обединяване на тима, на треньорите, на управлението, на почитателите, на медиите. Дали играе или не, единственото, което желая е Пике да бъде образец в съблекалнята и той е ослепителен подобен ”, показа Шави след мача.

„ Казвам това, тъй като той го заслужава. Той в никакъв случай не е показвал неприятно отношение. Той е образец като капитан и почитателите би трябвало да знаят това. Не знам за какво бе освиркван и това не ме интересува. Той е образец за всички в съблекалнята и тренира доста добре, което е позитивното в тази ситуация ”, сподели още Шави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР