Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали целия си отбор

...
Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали целия си отбор
Коментари Харесай

Симеоне: Футболистите ми бяха невероятни срещу Арсенал


Наставникът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне похвали целия си тим за чудесното си показване в гостуването на Арсенал (1:1). "Дюшекчиите" играха с човек по-малко съвсем цялостен мач, откакто Шиме Върсалко получи втори жълт картон.

Симеоне пък реагира прекомерно прочувствено на изгонването на хърватина и малко по-късно бе отхвърлен, откакто изиска картон за неприятелски състезател. УЕФА може да наложи наказване на аржентинеца до три мача и в случай че това се случи, Симеоне няма да бъде на скамейката във финалния дуел, в случай че несъмнено Атлетико се класира.

"Много тежко е да гостуваш на Арсенал - страховит стадион, превъзходен треньор, а ние да останем десетима. Начинът, по който играчите на Атлетико се оправиха с натиска бе необикновен, а почитателите ни способстваха за него със своята положителна сила. Най-доброто изложение на този мач - оцеляване в Лига Европа. Футболистите на Арсенал правят фантастична работа към този момент доста години. На подобен стадион, с подобен атакуващ футбол. Арсенал се бори във всяка една минута от мача, това е футбол. Въпреки това нито един път не ми мина мисълта, че Атлетико може да загуби. Хората си нямат и разбиране колкото мъчно е да играеш в защита. Да, футболът е игра, а играта е забавление. Въпреки това би трябвало да имате топки, с цел да се отбранявате с 10 индивида 80 минути на "Емиратс". Това сподели какъв темперамент притежаваме и е обръщение за нашите съперници", сподели Симеоне. Той отнася автоматизирано наказване за един мач за изгонването му, само че в случай че реферът Клеман Тюрпен отрази в отчета си обидите и заканите, които треньорът му насочи, глобата може да бъде увеличена на три срещи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР