Наставникът на Астана Станимир Стоилов, който стана за четвърти пореден

...
Наставникът на Астана Станимир Стоилов, който стана за четвърти пореден
Коментари Харесай

Мъри с остри думи за случващото се в българския футбол, били сме по приказките

Наставникът на Астана Станимир Стоилов, който стана за четвърти следващ път първенец със своя тим, се изрече много остро за протичащото се в българския футбол.

Ето какво сподели Мъри на летище " София ":

" За обстановката в Левски доста пъти съм се изказвал, водят се някакви каузи сред мен и клуба. Не съм гледал детайлно тима. Този развой на разпад върви 9-10 години и за мен няма нищо ново под слънцето. Не мисля, че моето мнение е забавно на хората, които управляват клуба.

В Европа единствено Лудогорец се показва на високо равнище. Добавям и повече от отличното показване на Ботев. Първо, виждам положителни терени и осветяване. Конкуренцията стана забавна. ЦСКА нощес е победил Лудогорец, конкуренцията се е вдигнала. Смятам, че Лудогорец ще продължи напред в Лига Европа. Надявам се двата ни гранда да основат проблеми на Лудогорец във вътрешното състезание. “

В последните години българският футбол създава една незначителност. Клубовете би трябвало да се замислят. Трябва да произведем качество и след това да приказваме за народен тим. Българските играчи не могат да отговорят на условията. Българските футболисти са на криво-ляво равнище. Даже се представихме повече от почтено в квалифкациите предвид на това. Клубовете не работят. Повече сме по приказките. Произвеждаме под междинното качество, а желаеме да имаме народен тим. Темата за чужденците я няма от дълго време в Европа.

Философията на футбола не е доста комплицирана. Не един и двама притежатели се пробваха и се самоубиха. Когато се смееше цяла България на някои приказки мои, оказа се, че сме имали право. Ако не разполагаме с някои чужденци, ще бъдем на равнище нула. Ако нямаше шуробаджанащина във футбола ни, можеше и да се случи. Това, че победихме Швеция и Холандия, мисля си, че това няма по какъв начин да се случи още веднъж ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР