Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров похвали старанието на своите

...
Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров похвали старанието на своите
Коментари Харесай

Киров: Не заслужавахме тази загуба, но те наказаха наша грешка, ние техните - не

Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров похвали старанието на своите футболисти макар загубата с 0:1 от ЦСКА във финала за Купата на България. Киров призна, че тимът му не е съумял да накаже грешките на противника, до момента в който той, от своя страна, е направил тъкмо това, след което се е стигнало до провалянето на неговия отбор.

„ В един край няма по какъв начин да има еднакъв резултат. Не мисля, че заслужихме тази загуба. Имаше неточности, а съперникът постоянно се възползва от тях. Те сгрешиха във второто полувреме в средата, само че не изиграхме обстановката. Ние сгрешихме в края и допуснахме гол. Трябва да гледаме напред, да търсим втори метод за класиране на такива мачове”.

„ Не бих трансформирал нищо от това, което показахме. Даже мисля, че второто полувреме стояхме по-добре на терена. ЦСКА беше по този начин първото полувреме. Нашият тим е формиран от много млади момчета. Хубаво прекарване за тях като страст, само че за жал краят е много печален. Те няма от какво да се срамят, изиграха добър дуел. Сега ще се наложи да изиграем още един подобен. Знаем какво да създадем в този момент и ще го направим”,
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР