Наставникът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков остана много разочарован след

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков остана много разочарован след
Коментари Харесай

Топчо размаха пръст на играчите: Трябва да играем, както кажа аз

Наставникът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков остана доста отчаян след първата загуба, която отборът му записа във Втора лига. Играчите на Топчо паднаха с 0:2 от Литекс в Ловеч.

" Изцяло аргументите са в нас. Не изглеждахме по метода, по който упражняваме, притежаваме футболисти от класа. Разочарован съм, това не е нашият тим. Нито в отбрана бяхме добре, щом сме получили два гола, нито в офанзива. Ако излизаме по този начин безгрижно, тъй като си мислим, че ще победим, тъй като имаме тези футболисти, няма да стане.

Днес нищо не ни вървеше, не взимахме верни решения в последната третина, доста самостоятелна игра. Пак дублирам, че това не е нашата игра. Тези футболисти упражняват дружно цяла подготовка, имахме контролни мачове, нямаме опрощение.

Трябва да подобрим това, че би трябвало да излизаме във всеки един мач по този начин, както желая аз, а не както желаят футболистите. Качеството на футболистите, които имаме, е такова, че не трябва да имат напрежение в себе си. Имат опит. Футболът е на голове, би трябвало да сме задоволително дейни и в нахлуване, и в офанзива, с цел да не позволяваме загуби като през днешния ден.

Имам си в главата какво би трябвало да се промени и като подготвителен развой, и като игра, само че дано си го запазя за себе си и нека реализира каквото желая ", показа някогашният капитан на Левски в Ловеч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР