Настъпват все по-забележими времена с промени, когато все повече хора

...
Настъпват все по-забележими времена с промени, когато все повече хора
Коментари Харесай

Моите малки истини, съпровождащи промяната

Настъпват все по-забележими времена с промени, когато от ден на ден хора откриват динамичното приближаване до цялостното благополучие, до ясната и свободна изява на себе си; до развиването, обвързвано с раздялата с несъответствуващи за тях хора. Има истини, които научаваме и които вършат измененията по-лесни. Всички  искаме да живеем по-щастливо, свободно и в същото време да имаме добре работещи връзки с другите. За да реализираме мечтаните неща е добре да стартираме от себе си, от нашите мисли, от методът, по който одобряваме нещата. Защото истината е, че с нашите усещания сътворяваме нашата реалност и всички връзки с другите зависят и от нашата реакция. И въпреки всичко, по тази причина сме хора, да бъдем достоверни и да се обичаме поради тъкмо тази наша достоверност, макар „ себе си “.

Чрез работата ми с клиенти, моите персонални наблюдения и прекарвания, а и всичко научено до момента, съм добила усещания и ги обедянавам като истини, съпровождащи персоналната смяна. Естествено те може да не важат за всички и не всеки да е минал през тях.

  • Нямате потребност от нечие внимание или утвърждение, с цел да се чувствате добре.

Или както се споделяше „ не приемай нищо персонално “. Дали деформирани от обществото или от детските години, с доза неустановеност, някои хора търсят постоянно утвърждение в непознатите очи. Недостатъчното самочувствие и огромната доза неустановеност са в действителност едни от огромните пречки за постигането на развиване и свободата да бъдеш самостоятелен. Това лимитира даже следването на персонални стремежи и фантазии, тъй като мнението на хората не може да бъде толкоз обективно и уместно за вас. Вашата стойност като човек не трябва да зависи от непознато утвърждение, нито от това дали ви одобряват. Често хора употребяват разнообразни маски, с цел да прикрият същинската си същина заради страха, че няма да бъдат утвърдени, признати. Страхът от отменяне е нещо, което се базира на прекарвания в детството, само че това може да бъде променено.

Чуждото мнение може да е потребно, в случай че е изразено от способен по тематиката човек. Можете да го чуете и да употребявате това, което най-добре устройва смяната ви към по-добро. Това към този момент е персонален избор, всеки човек знае своите цели и дали желае да се развива въобще.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР