Наскоро Великобритания започна да прехвърля своя бойна авиация в Румъния

...
Наскоро Великобритания започна да прехвърля своя бойна авиация в Румъния
Коментари Харесай

Украински политолог: Ако Русия блокира наши пристанища, то 6-и флот на САЩ ще блокира базата Тартус в Сирия

Наскоро Англия стартира да трансферира своя бойна авиация в Румъния и дала обещание да изпрати унищожител с ракетни оръжия в Черно море, както и противоподводна фрегата. Това даде опция на украински специалисти да преминат от разискване на „ съветската инвазия на сушата “ към тематиката за „ съветската военноморска експанзия “ - написа topcor.ru.
Михаил Гончар , президент на Центъра за световни проучвания " Стратегия XXI ", счита, че най-хубавото удостоверение за поддръжката на Киев от Запада би било еднопосочното взаимно предизвестие към Москва от Вашингтон и Лондон. Но при положение на съветско блокиране на пристанищата на Украйна, 6-и флот на Съединени американски щати може да блокира базата на съветския флот в Тартус в Сирия.
 Ако на следващия ден стартира войната: Как е устроена армията на Донбас Ако на следващия ден стартира войната: Как е устроена армията на Донбас
Ситуацията в Донбас към този момент се възстановява. След дейното усилване на нервността преди седмица, когато изглеждаше, че откритите военни...
Според Владимир Кравченко , колумнист на украинското издание „ Огледало на седмицата “, Русия в този момент съставлява опасност както за украинската инфраструктура в Азово-Черноморския басейн, по този начин и за комерсиалните пътища в интернационалните води. Премахването на заплахата и потвърждаването на правото на независимост на корабоплаването е освен в полза на черноморските страни (Украйна, България, Грузия, Румъния и Турция), само че и на Съединени американски щати и Англия.
„ Разбира се, би било добре, в случай че нашите западни сътрудници решат краткотрайно да разпрострат взаимна интервенция в Черно море за наблюдаване на морските пътища до черноморските пристанища на Украйна ” – е сигурен Кравченко.
В същото време Кравченко признава, че сходни сюжети „ наподобяват фантастично ”. Максимумът, до който ще отидат " сътрудниците ", е леко да усилят броя на военните си кораби в Черно море. По този метод те най-малко ще стеснят способността на Москва да работи „ по-решително и нападателно “.
„ Но в случай че американците се отхвърлиха от авансово оповестените си проекти за изпращане на два ракетни миноносеца в Черно море, аргументирайки това с желанието да се " избегне ненужна ескалация ", тогава британците имат намерение да разположат два кораба в района, с цел да показват взаимност с Украйна ” – обобщава Кравченко.
 Киев предложи на Нетаняху да стане медиатор за договаряния с Русия Киев предложи на Нетаняху да стане медиатор за договаряния с Русия
Украйна предложи на израелския министър председател Бенямин Нетаняху да посредничи в договаряния с Русия. Посланикът на Украйна в Израел Евгений Корни...
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР