Наскоро стана ясно, че на пазара ще се появи следващата

...
Наскоро стана ясно, че на пазара ще се появи следващата
Коментари Харесай

Honor представи първия си сгъваем смартфон Magic V

Наскоро стана ясно, че на пазара ще се появи идната компания, която предлага първия си модел със прегъвам екран. След като анонсира идното събитие през декември, Honor тази седмица показа Magic V.

Подобно на устройствата Z Fold на Samsung, това е смарт телефон с два екрана. Той има 6,45-инчов външен екран с 431 ppi плътност на пикселите и разграничителна дарба 2560 x 1080. Честотата на освежаване е 120Hz, а съотношението на страните е 21:9. След като потребителите разтворят своя смарт телефон, те имат  достъп и до 7,9-инчов, 381 PPI екран, работещ с разграничителна дарба 2272 x 1984. Неговата периодичност на освежаване е 90Hz, а съотношението на страните е 10:9.

И двата OLED екрана са малко по-големи от съответните екрани на Galaxy Z Fold 3 и поддържат 100% цветова гама DCI-P3. Honor твърди, че Magic V е първият сгъваем смарт телефон с IMAX Enhanced документ. Компанията споделя, че нейната панта-капка оказва помощ на екрана да наподобява „ без гънки “. Oppo употребява сходен жанр на панти в неотдавна оповестения Find N сгъваем модел.

Magic V е с широчина 72,7 мм. и дебелина 14,3 мм. в сгънато положение. Когато се отвори, тези размери се трансформират на впечатляващите 141,1 мм. широчина и 6,7 мм. дебелина. Неговият корпус с височина 160,4 мм. побира батерия от 4750 mAh, която поддържа 66W зареждане. Honor разкрива, че потребителите могат да заредят изцяло батерията за 40 минути или до 50 % от потенциала й единствено за 15 минути.

Телефонът има общо пет камери. Задният масив от три модула има необятен обектив, ултра необятен обектив и нещо, което Honor назовава „ камера с усъвършенстван набор “. И трите са 50-мегапикселови. На разположение са и две  42-мегапикселова селфи камери за всеки екран.

Magic V работи с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm, който има 5G модем и вграден графичен процесор Adreno 730. Magic V има още 12 GB RAM, до 512 GB памет, поддръжка на две SIM карти и стерео високоговорители. Той употребява новия потребителски интерфейс Magic UI 6.0 на Honor, който е основан на Android 12. Има и обособен чип за сигурност, който съхранява пароли и биометрични данни, като пръстови отпечатъци.

Устройството има три цветови разновидността: черен, сребърен и оранжев. За в този момент Magic V ще се предлага единствено в Китай, само че се чака до няколко месеца  да се появи и в Европа. Моделът с 256 GB коства 1 568 $ щ. $, а версията с 512 GB е 1 725 $ щ. $. Продажбите стартират на 18 януари.

А тук ще намерите още !
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР