Наскоро приет закон в мечтаната туристическа дестинация помрачи настроението на

...
Наскоро приет закон в мечтаната туристическа дестинация помрачи настроението на
Коментари Харесай

Въвеждат нов данък за всеки, който напуска Малдивите

Наскоро признат закон в мечтаната туристическа дестинация помрачи настроението на мнозина пътешественици. Туристите на Малдивите ще би трябвало да заплащат нов налог от началото на 2022 г. Той влиза в сила от идната година, в която следва да бъдат маркирани 50 години от туризма в страната. Президентът Ибрахим Мохамед Солих ратифицира първото изменение на Закона за летищните такси, с което държавното управление ще събира данъци от всички, които напущат страната с въздушен превоз, оповестяват от Raajje.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maldives (@maldives)

Според законодателството, както локалните поданици, по този начин и чужденците, които пътуват в бизнес класа, ще бъдат таксувани надлежно с 60 $, като тези, които пътуват в първа класа, ще би трябвало да платят 90 щатски $. Чужденците, които пътуват в икономична класа, са длъжни да заплащат налози на цена 30 $, а всеки локален следва да заплати по 12 $. Данъкът за пасажери с частни самолети ще бъде на цена 120 щатски $. Пътниците с дипломатически имунитет и деца под две години ще бъдат освободени от налози при тръгване.

Справката демонстрира, че в случай че употребяваме главното летище - Valena International Airport, настрана ще би трябвало да заплатим нови 25 $ такса. Това значи, че всеки, който се възползва от услугите на под наем полет, ще би трябвало да остави 145 $ за спомен на Малдивите преди отлитането си от райското кътче.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maldives (@maldives)
 Български плаж се подреди измежду 50-те най-хубави в света
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР