Наскоро поп-фолк певицата Галена отбеляза 17 г. на сцената. Обръщайки

...
Наскоро поп-фолк певицата Галена отбеляза 17 г. на сцената. Обръщайки
Коментари Харесай

Галена с амбиции за политиката? Певицата за ролите, страстта и модата

Наскоро поп-фолк певицата Галена означи 17 година на сцената. Обръщайки се обратно във времето, тя отбелязва, че постоянно има какво ново да се научи, без значение от пътя, който е извървяла. 

Същевременно обаче и страстта, и желанието, и пристрастеността, с които работи, са си все същите и не се губят. Дори в противен случай - ускоряват се!

Виж още: Голямо сърце: Роксана подарява бал на зрелостници в потребност! Певицата с шокираща история от Ловеч 

Пред камерите на " На Кафе " Галена показа, че в случай че може да се размени с някого даже и за един ден, то това би бил човек, койно не се гримира и фризира всеки ден. И уточни специалността на политика! По думите ѝ става въпрос още веднъж за шоу, само че много надалеч от нейната специалност. 

Въпреки че на сцената е същински вихър, Галена споделя, че у дома е напълно елементарна жена - майка, брачна половинка и стопанка. 

Виж още: Ивайла Бакалова съкрушена за обичания си: " Месеци наред плаках неутешимо "

Що се отнася до обстановки, свързани с суматоха, певицата споделя, че за жалост постоянно ѝ се случват такива, само че има хубавата дарба да се активизира, да взима верни решения в обстановката и чак откакто премине, да си даде сметка за това, през което е минала.

Виж още: Тийн звездата Данна със секси и провокативен фотос, почитателите впечатлени 

Галена приказва още и за модата си като занимание, която е трансформирала и в специалност и фешън бранд. Заяви, че елементарно може да се раздели с обичан тоалет, само че с обичани обувки - в никакъв случай!

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР