Наскоро Nokia представи първото официално изображение на предстоящия Nokia 9

...
Наскоро Nokia представи първото официално изображение на предстоящия Nokia 9
Коментари Харесай

Nokia 9 PureView идва с 5 камери


Наскоро Nokia показа първото публично изображение на идния Nokia 9 PureView смарт телефон. Само няколко часа по-късно в мрежата се появи цяло видео.

Телефонът се чака да е в действителност добър вид за почитателите на Android, с който Nokia може би най-сетне ще успее да притегли вниманието на повече хора.



Видеото разкрива устройство с 6-инчов екран, корпус от стъкло и алуминий, пет камери в задната част и още много приятни екстри. Сензорът за пръстов отпечатък е вграден в екрана, а стъкленият тил разрешава безжично зареждане.

Не е ясно тъкмо каква ще е функционалността на всяка от петте камери, само че от видеото разбираме, че ще можем да си играем с фокуса на фотосите, даже и откакто сме ги щракнали.

 Снимка 397932

Петте датчика ще разрешават фотоси с до 10 пъти повече светлина в сравнение с " елементарните камери " при смарт телефоните. Честно казано, към този момент не знаем какво се смята за елементарна камера, поради технологиите, които всеки нов телефон предлага.

Очаква се, че Nokia 9 PureView ще работи със Snapdragon 845, 6GB RAM и ще разполага със 128GB памет. Възможно е да забележим телефона в целия му искра по време на CES 2019 след броени дни. Но също толкоз евентуално е Nokia да изчака с представянето до февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР