Наскоро Microsoft започна да разпространява сред потребителите на Windows 10

...
Наскоро Microsoft започна да разпространява сред потребителите на Windows 10
Коментари Харесай

Новият iCloud на Windows започна да разваля видеоклипове и да показва чужди снимки

Наскоро Microsoft стартира да популяризира измежду потребителите на Windows 10 и 11 обновена версия на приложението Photos, която поддържа интеграция с облачното вместилище iCloud на Apple. Потребителите обаче започнаха да се оплакват от непредсказуемото държание на системата: синхронизираните видеоклипове не се възпроизвеждат, а демонстрират черен екран или от време на време са запълнени със фотоси на непознати.

Преди две седмици Microsoft стартира да популяризира обновена версия на приложението Photos, която получи нов формат за разглеждане на галерии и интеграция с облачната услуга iCloud. Софтуерният колос работи с Apple по актуализацията, като възнамерява вероятно да добави приложенията Apple Music и Apple TV в Windows. Въпреки това започнаха да се появяват недоволства за проблеми при консолидираното на iCloud във фотогалерията.
-->
Собствениците на iPhone 13 Pro и iPhone 14 Pro се оплакват, че видеоклиповете, записани на телефона, стопират да се възпроизвеждат след синхронизиране с iCloud за Windows и демонстрират черен екран. В някои случаи видеоклиповете демонстрират фотоси от незнайни източници, евентуално от други сметки в iCloud: хората са видели фамилни фотоси, фотоси на деца, фрагменти от футболни мачове и други фотоси, които постоянно се появяват в фамилните албуми.

Деинсталирането на приложението в Windows не взема решение казуса - евентуално той се появява от страна на сървъра. Грешката се появява на машини с Windows 10 и 11 и може да засегне устройства със характерни настройки за HDR и HEVC. Някои консуматори оповестяват, че към този момент са предизвестили Apple за грешката, само че към момента няма коментар нито от Apple, нито от Microsoft.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР