Наскоро известната светска лъвица Ким Кардашиян показа своята нова къща,

...
Наскоро известната светска лъвица Ким Кардашиян показа своята нова къща,
Коментари Харесай

Домът на Ким Кардашиян

Наскоро известната световна лъвица Ким Кардашиян сподели своята нова къща, която на пръв взор в оптималната степен отразява минималистичния жанр. Имотът е платен от нея и брачна половинка й още през 2014 година за 20 млн. USD. Намира се в Хидън Хилс. Ремонтиран е цели 3 години, а реновирането е коствало невероятните 40 млн. EUR. „ Невероятни”, защото на процедура, разглеждайки от вътрешната страна парцела, който е полупразен, човек разумно би се запитал защо са дадени толкоз доста пари. Една от аргументите за високата цена на ремонта е, че проектът за реновиране е преработван три пъти.

Проектът на къщата е дело на белгийския проектант Алекс Върворд, а интериорът е изцяло минималистичен. Къщата на звездата по-скоро прилична на пуста изложбена зала, защото в пространствата има доста свободно пространство и на процедура отсъстват мебели, мекият текстил, който придава уют, както и няма особени декоративни детайли.

Помещенията са решени най-вече в бяло-сив колорит, който още повече акцентира слънчевата светлина, проникваща гладко през големите френски прозорци. На множеството от тях няма да се видят нито завеси, нито пердета.

Във футуристичната къща липсват и порти. Дори банята и спалнята са отделени с солидни стени с процепи, през които се минава. В фамилната спалня, където звездното семейство прекарва повече време, има единствено едно голямо легло и няколко табуретки. До нея се намира една от 12-те бани. Вътре може да се види огромна вана, която повече наподобява на мини басейн. Направена е от натурален камък. До нея има душ кабина за двама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР