Наскоро една от бившите изгори на Благо Джизъса - руската

...
Наскоро една от бившите изгори на Благо Джизъса - руската
Коментари Харесай

Бивша на Джизъса го съсипа, удари го по най-милото

Наскоро една от някогашните изгори на Благо Джизъса - съветската хубавица Есмер, му заби подобен гласовит пестник, от който той дълго ще се възвръща. Защото визира една от най-чувствителните тематики за него - секса и уменията му в леглото.

Есмер Омерова, в действителност, е първата жена, с която Джизъса подписа брак. Това се случи преди 9 години, а две години след подписването пристигна и раздялата. Рускинята, която сега чака бебе, срина някогашния футболен национал, заявявайки пред съветски медии, че му е лишила най-ценното, а точно уменията в секса. Според нея той разчитал единствено на външността си, само че в леглото бил " дърво ".
-->
" Не мога да скрия, че е хубав мъж, само че единствено това не стига. По отношение на секса не е това, за което го смятат. Изключително постен и неугледен е там. Настоящият ми мъж е на светлинни години от него ", споделила Есмер.

Припомняме, че красавицата има дете от Благой Георгиев - Елай, с който ексфутболистът не се е виждал от 6 години. И май няма такова желание, пише Crimesbg.com.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР