Наскоро беше публикуван списъкът на изчезналите, по който работят кипърските

...
Наскоро беше публикуван списъкът на изчезналите, по който работят кипърските
Коментари Харесай

Посланикът ни в Кипър с шокиращи разкрития за масовия убиец с български произход!

Наскоро беше оповестен описът на изчезналите, по който работят кипърските управляващи. Съдържат се в него 32-ма изчезнали, измежду тях има трима наши сънароднички. Трябва да се разграничава фактът, че те са изчезнали не на скоро, а през годините - 1999 година, 2008г., 2013 година. Българското посолство е подало съответната информация на кипърските управляващи и е помолило да се предприеме търсене на лицата. Това съобщи в ефира на Нова телевизия посланикът ни в Никозия Любомир Тодоров, представен от Блиц.

``
реклама

Виктор Николаев запита Тодоров дали в действителност има 16-годишна българка на име Яница, която е изчезнала през 2018 година и сега я търсят: " Не разполагаме с такава публична информация, а съгласно Виенската спогодба ние би трябвало да получим информация, в случай че се е случило нещо с български жители. Тук измежду общността може да се приказват разнообразни неща, само че ние не разполагаме с публична информация ", сподели той. 

" Не съм разговарял с майката на обвинения. Майка му в действителност е българка, само че фамилията му е разведено още преди той да навърши 12 години. Бащата е поел възпитанието на детето тогава. Според мен е по-важно къде се е построило като персона, къде е живеело и къде е възпитавано. Майката е имала по-малко въздействие. В следствие той става боен. когато е арестуван, той е бил настоящ капитан от кипърската войска. Вие знаете, че хората от такива институции се ревизират по-задълбочено ", добави посланикът ни в Никозия. 

" Това се случва за първи път в историята изобщо на страната - да си имат работа с подобен жесток сериен палач. Кипърското общество е доста толерантно и мултикултурно ", приключи Тодоров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: