Наско Сираков тръгва до дни за чужбина, за да търси

...
Наско Сираков тръгва до дни за чужбина, за да търси
Коментари Харесай

Ексклузивно! Наско Сираков по спешност за чужбина, търси спасение на Левски

Наско Сираков потегля до дни за чужбина, с цел да търси огромното избавление на Левски. В неделя босът на „ сините “ призна пред Българска национална телевизия, че има нов вид за измъкването от банкрута и посочи, че детайлностите ще станат известни напълно скоро.
Сираков ще пътува до Италия, написа Блиц. Именно там се крие огромният жокер, който би трябвало да измъкне Левски от калта, настояват източници на медията.
„ Наско има резервирани билети за полет до Италия. Там ще се срещне с доста богати хора, които са шефове на известна компания. На място Сираков ще ги запознае с финансовото положение на Левски. Засега не можем да разкриваме повече информация. Италия обаче е следващата избавителна сламка. Всички на „ Герена “ се надяват този път тя да е сполучлива “, обявиха източниците.
В последните съвсем две години „ сините “ два пъти удариха на камък в опита да намерят нов притежател. Първият случай бе сагата „ Диксън “ с лек смешен привкус. Вторият е напълно свеж – „ Юнайтед груп “, които бяха доста покрай Левски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР