Насилникът, който беше заснет да бие жена си в дома

...
Насилникът, който беше заснет да бие жена си в дома
Коментари Харесай

Пребитатата пред цяла България Таня втрещи с изповед: Няма ми нищо! Всички грешим, пуснете го

Насилникът, който беше сниман да бие жена си в дома им в Бобов дол, към този момент е в ареста. Жертвата – Таня, проговори за случая.
На видеоклипа, публикуван във Facebook, се вижда по какъв начин мъж пребива брачната половинка си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е снимано от 13-годишната щерка на двойката.
„ За наши неща се скарахме, персонални, случило се е, нямам пострадвания, няма ми нищо. Не е експлозивен, само че и аз съм устата. По някакъв метод очевидно съм го предизвикала, нали, не беше вярно.
Всички бъркаме. Не се усещам унизена. Искам да бъде освободен и да живее неговия си метод на живот “, показа Таня Ангелова пред Bulgaria ON AIR.
Тя споделя, че до момента не е упражнявано принуждение над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появяването на клипа в интернет пространството.
„ Нито съм подала сигнал за домашно принуждение, нито ще депозирам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за бракоразвод и ще си виждам децата сама “, добави Таня.
„ През 2019 година брачната половинка му е подала едно заявление, при което по нейно гледище има отвод за формирано досъдебно произвеждане “, изясни представителят на Районна прокуратура – Кюстендил Крум Крумов.
Според майката на Найден той в никакъв случай не е посягал на брачната половинка си.
Майката на пребитата жена, обаче, сподели, че тормозът над щерка ѝ е систематичен и е от години. Тя декларира, че няма причина за насилието и продължава да убеждава щерка си да търси правата си в съда.
Срещу мъжа е издадена и ограничаваща заповед, с цел да не може той да приближава тъща си и децата.
„ Ситуацията, в която никой не подвига телефона, ми е позната, че има нещо. Когато отидох горе, той беше много нападателен и към мен с обиди, които не желая да изтъквам. Не мога да схвана за какво не желае да подаде тъжба “, съобщи пред Българска национална телевизия Спаска Цветкова, майка на потърпевшата жена.
39-годишният брачен партньор на Таня – Найден, е арестуван два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега Найден е арестуван за 72 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР