Нашествието на жени-супергерои, както и на женски еквиваленти на култови

...
Нашествието на жени-супергерои, както и на женски еквиваленти на култови
Коментари Харесай

Следващият Индиана Джоунс може да бъде жена

Нашествието на жени-супергерои, както и на женски еквиваленти на паметни герои, измежду които бандата на Оушън, напълно скоро може да засегне Индиана Джоунс и Джеймс Бонд.

Засега е несъмнено, че в бъдещите серии в облиците си още веднъж влизат Харисън Форд и Даниел Крейг, само че продуцентите на блокбъстърите към този момент обмислят женските им еквиваленти.

 Стивън Спилбърг разкри елементи към
Стивън Спилбърг разкри елементи към " Индиана Джоунс " 5

Сагата към този момент има премиерна дата

Скоро беше оповестена премиерната дата на петата серия от приключенията на най-известния археолог. Стивън Спилбърг съобщи в изявление, представено от The Sun, че е пристигнало времето Джоунс да стане Джоан.

 Снимка 223211

Спилбърг удостовери, че това ще бъде последният филм на Харисън Форд, който по време на премиерата през 2020 година ще бъде на 78 години.

Режисьорът обаче е уверен, че с пенсионирането на Форд приключенията на Индиана няма да приключат, само че от Джоунс е напълно евентуално да се споделя Джоан. " Няма да има нищо необикновено в това ", споделя режисьорът.

Все отново, нищо не е несъмнено. Спилбърг не отхвърли опцията артисти като Крис Прат или Брадли Купър да поемат щафетата от Харисън Форд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР