Нашенецът Иван Алексиев е превърнал в печеливш бизнес разкрепостените нрави

...
Нашенецът Иван Алексиев е превърнал в печеливш бизнес разкрепостените нрави
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Иван Алексиев, който стана милионер от сексоргии: Много известни българи членуват в клуба ми

Нашенецът Иван Алексиев е трансформирал в печеливш бизнес разкрепостените нрави на европейците. При това всеки изкаран $ е безусловно легален и с платени налози. От няколко години Иван живее в английската столица Лондон. Той е деен състезател, който през свободното си време обича да медитира и да гледа хубави филми. Името му в последно време нашумя в няколко направления. Първо със скандалния ВИП клуб, в който членуват към 2000 души от всевъзможни раси и континенти, а за кефа да изпитват ексцентрични и общоприети полови удоволствия си заплащат годишно по 20 000 паунда, което прави почти 44 000 български лв.. Второ – с туристическия транспортен съд, който потегля от Атина и плава по Средиземно море, а на борда му има 2250 места – до едно запълнени с пасажери, загорели за див секс. И трето, което съгласно него е най-важно -,че събраните средства от клуба и идния концерт „ Рок ин България”, който нашенецът има намерение да провежда точно на Денят на независимостта 22 септември на столичния стадион „ Васил Левски”, отиват в поддръжка на фондация „ Мами в нужда”, бранеща правата на мизерстващи български родители и деца сираци. Алексиев е безапелационен, че не е сводник, нито мъж, който набира лековерни девойки за проститутки. Няколко пъти дебело акцентира, че не нарушава нито един закон. За всички елементи към смелите му инициативи описа извънредно пред „ ШОУ “.

- Стана прочут като българина, който завоюва милиони от сексоргии. Разкажи малко повече за това твое начинание?
- Начинанието, което ние назоваваме „ сексуално-социални опити “, го организираме единствено в страни, в които законът не го не разрешава. Поради тази причина в България не организираме такива събития. Законодателството ни не дефинира този тип активност, само че всеки чете и схваща закона който по какъв начин му харесва. Да, обществото ни е малко тесногръдо и не приема подобен жанр активност за нещо обикновено, въпреки най-малко 30% от популацията в България скрито да го практикува и да има такива култове. Създадохме ВИП сексклуб „ Нощни ангели “ в Лондон през 2011 година и оттогава до момента сме създали 8 огромни полово обществени опита, посредством които се получава рекомендация да бъдеш член на клуба. Знаете ли, че в този клуб членуват 2800 души от цяла Европа, само че не сексът е най-важното протичащо се там. Най-важни са контактите, които се основават, връзките. При нас членуват предприемачи, банкери, политици, суинг двойки – хора, които са с състояние в обществото. Мога да кажа, че в този клуб на диалози са се решавали даже интернационалните въпроси, засягащи интернационалното състояние.



- Кои са най-интересните прищевки на клиентите?
- Има много хора, които считат, че в случай че си платят годишния членски импорт в клуба и за тях вратите са отворени. Не, не е по този начин, даже и милионер да си, нямаш ли утвърждението и рекомендацията на най-малко 10 члена на клуба, то ти не можеш и да помиришеш участие. Предлагали са ни даже и 300 000 паунда, с цел да станат членове на клуба, само че имаме построени точни и ясни правила. Няма по какъв начин да стане, без да получиш утвърждението на съвета за влизане в клуба.

- Как протича една среща на членовете на клуба?
- Представете си кино лентата „ Широко затворени очи “ умножен по две.

- Участвал ли си в тях или си единствено с представителна функционалност?
- Не аз не вземам участие в такива събития, а единствено ги провеждам. Имам си правила в живота, които не нарушавам.

- Би ли пренесъл сходен вид бизнес и у нас?
- Ако законодателството в България бъде променено и има точна формулировка какво може и какво не, за какво да не пренеса този жанр бизнес и у нас?! На този стадий считам, че не е подходящо.

- Имаш ли измежду клиентите си известни българи?
- Разбира се, че има. Дори един от участниците в два от тези полово обществени опита е музикант, който щеше да взе участие в мегаспектакъла ни наесен, само че имахме разлики в размера на хонорара и той отпадна. Дори от гняв, че два пъти му е отказвано да стане член на ВИП сексклуб „ Нощни ангели “, стартира да приказва зад тила ни нелепости. Лесно различим е, тъй като се прави на ZZ-Top, само че това е различен въпрос, който считам да подмина на този стадий. Има музикални мениджъри, които са наши клиенти, също по този начин банкери, предприемачи, само че защото съблюдаваме равнище на конфиденциалност не е подходящо да загатвам имена.
Тепърва ще има какво да се написа за клуба както и за секскруизните кораби, които организираме от тази година в Средиземно море.



- Организираш извънредно огромно по мащаб рок събитие през септември в София. Разкажи малко повече за него?
- Идеята на плана „ Rock in Bulgaria “ се зароди на една маса в един ресторант в София през февруари тази година. Тъй като съм и шеф на фондация „ Мами в потребност “ взехме решение вместо да се молим за спонсори на фондацията, да създадем най-мащабния рок концерт, посредством който парите, които биха се спечелили, да бъдат дарени на фондацията. Всъщност ние и в този момент финансираме сами фондацията, само че посредством плана желаем да я разпространяваме. Всички да знаят, че има една в действителност настояща фондация в България. Проектът е най-мащабното музикално събитие за всички времена в България. Събитието няма да е единствено концерт на 100 рок групи, а ще бъде повсеместен театър, режисиран от господин. Христо Димитров – продуцента на отбор „ Българе “. Смятаме, че е във опциите на господин Неко Коларов – нашия диригент, който ще успее да синхронизира всички музиканти да звучат в цялостен синхрон.
Разбира се, че по организацията на събитието работи цялостен екип от 80 души, които са едни от най – положителните експерти по образуване на такива всеобщи мероприятия. В общи линии не може да се опише накратко. Трябва наложително да се види, да се участва на националния стадион „ Васил Левски “. Представете си по какъв начин 50 000 души на стадиона пеят и куфеят дружно с музикантите на едни от най-популярните и обичани песни в света! Разбира се, както на всички места по света, има хора, които си нямат друга работа и злословят по наш адрес и споделят, че такова нещо не може да се случи. Ние може би сме най огромните оптимисти на света и считаме, че такова огромно музикално събитие е изцяло реализируемо, стига екипът, с който се работи, да бъде от същински експерти каквито ние сме намерили. Освен това по време на концерта ще излязат сформира по национални танци, които ще танцуват хоро на рок музиката.
Ще бъде изработен най-мащабният флашмоб в света с присъединяване на цялата аудитория на стадиона! Ще има суперприятни изненади и зрелищност, за които до момента единствено сме си мечтали.

- Как се роди концепцията и за какво заложи на този жанр?
- Идеята ни пристигна, откакто видях един клип на едно такова музикално събитие, извършено в Италия предходната година, което се споделя ROCKIN 1000. Разликата сред нашето и тяхното събитие е, че те единствено свирят, а ние имаме театър. Всяка ария ще има друга визия, ще бъде направена като все едно си в музикалния спектакъл.

- Кои ще са участниците в спектакъла?
- Участниците са „ Ахат “, „ Тангра “, „ Белканто “, Славин Слачев, Теди и Силвия Кацарови, Нора Караиванова, Стенли, Милена Славова, Мариана Попова, „ Фанданго” и други Разбира се, ще има и задгранично присъединяване на един от най- великите вокали в света, който е суперактуален сега, само че за в този момент ще запазим името му в загадка.

- Печалбата от продадените билетите ще бъде дарена на новоучредената фондация ''Мами в нужда'', която цели да подкрепи самотни родители и такива в неравностойно обществено състояние. Има ли персонален претекст в идеята и каква е повода да е благотворителна?
- Причината спектакълът да бъде благотворителен, се крие в една моя история, която за жалост в действителност е доста персонална, и не е подходящо да я загатвам на този стадий. Само ще кажа, че ние имаме друго виждане за активността на фондацията от всички други фондации, сдружения и прочие. Смятаме, че еднократната помощ не взема решение в дълготраен проект казуса на обществото ни. Поради тази причина фондацията има съответни цели и прави огромна активност, само че до момента не сме афиширали, тъй като не търсим известност но „ вижте какво направихме “. Смятаме, че когато децата порастват в добра среда, имат обучение, не се въздействат от улицата - то тогава в действителност ще може да се похвалим, че сме съумели в начинанието. Фондацията другата седмица ще разгласи 2 търга за градеж на два затворени комплекса в България. Единият в покрайнините на София, а другият във Велико Търново. Разбира се, това са затворен вид жилищни комплекси от по 250 куполни къщи, където децата ще живеят в един по-добър свят. Фондацията ще се грижи за тяхното развъждане, тяхното обучение и ще направи всичко каквото е належащо, с цел да имаме едни естествени деца.

Интервю на Евгени БОЯНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР