Нашата работа е правителството да изпълнява управленската си програма. Дали

...
Нашата работа е правителството да изпълнява управленската си програма. Дали
Коментари Харесай

Денков го удари на признания: Щастлив съм! Сега с ГЕРБ ни предстоят най-тежките задачи

Нашата работа е държавното управление да извършва управническата си стратегия. Дали е устойчиво или не ръководството зависи от полемиката в Народното събрание. Щастлив съм с хората в кабинета, от наша страна всичко е устойчиво.
Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков в коридорите на Народното събрание.
Запитан дали през днешния ден към този момент има доверие на ГЕРБ, откакто разгласи противоположното още при започване на диалозите за (не)коалицията, Денков отговори: „ Най-важните задания, които имаме да свършим дружно с хората, които поддържаха държавното управление, предстоят – смяната в конституцията, правосъдната промяна, измененията в Закона за енергетиката, териториалните проекти. Всичко това са тежки задания, които предстоят – дано минат, дано имаме позитивен резултат, тогава бих могъл да кажа, че ще вярвам. “
Винаги съм казвал, че съм сдържан оптимист и, до момента в който можа да си правя работата, ще бъда подобен, сподели още Денков.
Няма нещо ново в целите ни, има извънредно тежка законодателна стратегия, която сме дефинирали дружно с Народното събрание и се надявам всеки ден да има приемане на закони, с цел да наваксаме изоставането с години, изясни министър председателят.
Успешна бе предната сесия на Народното събрание, бяха признати много закони, тази би трябвало да продължи с по-високо движение, като би трябвало да се внимава за качеството на законите, предизвести той.
Днес е ден на печал и би трябвало да проявим известно примирение, каквото не видях в залата, разяснява Денков във връзка чуването, което имаше в Народното събрание за реакцията на държавното управление по превъзмогване на вредите от потопа по Южното Черноморие.
Трябва да се регистрира, че при такива превалявания не може да се каже какъв брой ще бъде количеството, къде ще бъдат границите. В случая това е периферията на циклона и никой не може да каже тъкмо до каква степен ще стигне той. Факт е, че прогнозата бе за оранжев код и анализът би трябвало да се направи, сподели още министър председателят.
По мотив излезлите тръби на канализацията Денков сподели, че първо би трябвало да се види защо са тръбите, дали са законни. Факт е, че водата от тези обитаеми места би трябвало да се оттече в морето, в случай че няма река, която да е натурален водосбор. Ако се махнат тези тръби, къде ще се оттича водата, попита министър председателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР