Нашата основна цел е изграждане на стабилно доверие между потребителите

...
Нашата основна цел е изграждане на стабилно доверие между потребителите
Коментари Харесай

Парното в Бургас с безопасни условия на труд

„ Нашата съществена цел е създаване на устойчиво доверие сред потребителите и предприятието. Изборът на централно топлоснабдяване си остава  стопански най-изгодният и ефикасен метод пред другите други възможности “, сподели инж. Христин Илиев, изпълнителният шеф на „ Топлофикация - Бургас “.

 От  Дружеството обясниха, че работят по осъвременяване на портфолиото от предлаганите услуги, като крайната цел е цялостната им цифровизация. Една от първите стъпки е въвеждането на електронната фактура. Друга стъпка е и опцията за самоотчет, което пести доста време на клиентите.

„ По време на изключителното състояние, в резултат на Ковид рецесията, както и към сегашния миг продължаваме да работим, с цел да осигурим на нашите консуматори отопление през зимния сезон и битово-горещо водоснабдяване. Несъмнено рецесията оказва въздействие, както върху нашите клиенти, по този начин и  върху служителите  ни. Радвам се, че успяхме да опазим здравето на хората от нашия колектив, който се състои специалисти с доста познания и механически умения и е нужен, с цел да да предоставяме нашите услуги. Спазваме всички противоепидемични ограничения, с цел да пазим здравето и на клиентите ни. “, сподели още инж. Илиев.

През миналите години в Дружеството са въвели редица ограничения за запазване на околната среда и чистия въздух в града. По думите на изпълнителния шеф основните цели за топлофикацията са екологичният метод и непрекъснатото възстановяване на индустриалната активност. „ Това значи ефикасното потребление на силата, самодеен метод към справяне с провокациите, подбудени от климатичните промени. “, изясни инж. Илиев. Той показа, че непрестанно се правят усъвършенствания на техническите уреди, с цел да се сведат до най-малко повредите по топлопреносната мрежа.

„ През летните месеци предстоят планови поправки и профилактика на топлопреносната мрежа и абонатните станции. Ще се реализира обширен оглед и където се постанова, ще се създадат частични или цялостни поправки. ", подсетиха от управлението на „ Топлофикация Бургас “. В резултат на всички дейности от страна на чиновниците и управлението, дружеството  работи в съответствие  с условията на българското и европейското законодателство, правила и правила за запазване на  околна среда, като се подсигуряват здравословни и безвредни условия на труд на чиновниците – показа инж.Илиев. В подтекста на Европейския Зелен пакт, стремейки се, да съблюдаваме екологичното законодателство, провокациите пред сдружението са доста. Изпълняването на дилемите на Зеления пакт на Европейски Съюз би трябвало да е добре уравновесено – сред екологичните цели и отбраната на българските национални ползи, преходът трябва  да е обективен. Резките и крайни решения ще окажат отрицателен резултат върху социално-икономическото развиване на страната, националната и районна конкурентоспособност, както и на енергийната сигурност “, – добави още той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР