Нашата личност и много от индивидуалните ни характеристики са смесица

...
Нашата личност и много от индивидуалните ни характеристики са смесица
Коментари Харесай

Най-доброто вино за вашата зодия според астролозите

Нашата персона и доста от самостоятелните ни характерности са комбинация от това, с което сме родени и с които сме израснали и се развиваме, до момента в който остаряваме. Ние обаче се раждаме с избрани вродени характерности, в това число цвят на косата и очите, неповторим пръстов отпечатък и дата на раждане. 

Този финален фактор определя нашия зодиакален знак, за който някои се кълнат, че може да помогне да направляваме нашите пристрастености и желания. Астролозите считат, че звездите, под които сме родени, дефинират типа вино, което ни подхожда, пише BHG.

И даже да не вярвате в астрологията, можете да опитате виното, което ви предлагаме.

„ От епохи лекарите трябваше да учат астрологията дружно с медицината и постоянно използваха рождената карта на човек, с цел да предписват диети. Връзката сред астрологията, храната и тялото има богата история “, споделя Алис Смит, астролог в Alice Smith в Сиатъл.

Овен (21 март – 19 април): Каберне Совиньон

Овните са смели, топли и радостни - и избират аромати, които приказват за тези качества. Овенът постоянно избира сухите и алените виновност. И Каберне Совиньон изцяло дава отговор на тези параметри. Вероятно също по този начин ще им хареса да вземат участие в разгорещени диспути с другари и семейство за бележки за дегустация или кое лозе прави най-хубавото вино.

Телец (20 април – 20 май): Вионие

Този земен знак се ръководи от Венера, планетата на удоволствието, тъй че родените под знака на Телец постоянно са земни. Телците избират наситени, меки и кадифени усети. Телецът е изобретил „ тихия разкош “; те желаят положителни неща, които в действителност са приятни за консумация, а освен за шоу. Недооценено грозде като Viognier е идеално, защото има прелестен мирис, сходен на парфюм, богат на нотки на цитрусови плодове, роза и костилкови плодове.

Близнаци (21 май – 21 юни): Виньо Верде

Тъй като Близнаци е въздушен знак, ръководен от Меркурий, планетата на връзката и събирането на информация, Близнаците са живи, общителни, дейни и любопитни. Най-доброто вино за Близнаци е леко, свежо и идеално за дълъг и прелестен диалог. Плодов, занимателен, жив и леко шампански, вид с ниско наличие на алкохол като Vinho Verde е брилянтен избор.

Рак (22 юни – 22 юли): Ризлинг

Тъй като Раците се ръководят от Луната, те постоянно са насочени към фамилията, кулинари, които обичат да споделят масата - дружно с доста обичаи и мемоари - с другите. Те знаят по какъв начин да изберат прелестно вино, което може да се пие както независимо, по този начин и в композиция с огромно многообразие от ястия. Ризлинг с усет на мед или проличава е съвършен за тях. Бонус точки за всичко, създадено от винарна с дълга история.

Лъв (23 юли – 22 август): Совиньон блан

Като самоуверен огнен знак, Лъвът е прочут със своя сексапил и благотворителност на духа, убеденост, оптимизъм и жизнерадостна персона. Тъй като Лъвовете обожават пролетта и лятото, те обичат аромати и прекарвания, които им припомнят за тези топли, слънчеви месеци. Цитрусов, ослепителен и жив, Совиньон Блан е отличен избор.

Дева (23 август – 22 септември): бяло, изсъхнало и искрящо

Тъй като Девите са земен знак, ръководен от Меркурий, планетата за събиране на информация, те постоянно са насочени към детайлите, аналитични и чувствителни. Те обичат да проучват тънкостите на виното, в това число многочислените пластове на усет и мирис в сложни виновност като Txakoli (известен също като Txakolina). Девите ще харесат това бяло, изсъхнало и пенливо вино с аромати на сушени билки, цитруси и зелена ябълка.

Везни (23 септември – 23 октомври): Розе

Като въздушен знак, ръководен от Венера, планетата на взаимоотношенията и хубостта, Везните обичат да отварят бутилка, с цел да я споделят със безценен другар или сътрудник. Балансът царува и за Везни; тяхната обществена природа значи, че търсят храна и питиета, които са хармонични, налични и лесни. Тъй като е предопределено да му се насладите в този момент (вместо да се съхранява в мазето за по-късно), има замайващ колорит на сьомга и се съчетава добре с необятна гама от ястия, френското розе със междинна компактност е едно от най-хубавите виновност за Везни.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември): Шираз

Скорпионите са воден знак, ръководен взаимно от Плутон, планетата на трансформацията, и Марс, планетата на действието и силата. По този метод те желаят напитката да бъде толкоз тъмна, комплицирана и мистериозна, колкото са те. Скорпионите жадуват за витално преживяване като това, което получават от лют шираз с кондензиран рубинен цвят.

Стрелец (22 ноември – 21 декември): Гренаш

Като най-приключенският огнен знак, Стрелецът прави оценка опцията да пътува до други земи и да научава повече за културите посредством техните предписания и районно обичани питиета. Освен това обичат разнообразието. Това е тъкмо това, което множеството испански виновност Гренаш оферират, от костилкови плодове и цитруси до женско биле и подправки.

Козирог (22 декември – 19 януари): Каберне фран

Според Браун, Козирозите, земен знак, ръководен от Сатурн, обичат класиката. Точно както ретро облеклата и мебелите наподобяват като рационални вложения, Козирозите ценят висококачественото, класическо грозде като каберне фран, което постоянно се подценява. Като един от " родителите " на хибридното каберне совиньон (заедно със совиньон блан), каберне франът е обичаен любимец на сомелиерите. Тя е със междинна компактност, има страховит мирис и има задоволително конструкция, с цел да отлежава добре от 10 до 15 години.

Водолей (20 януари – 18 февруари): портокалово вино

Според Браун, като въздушен знак, чийто шеф е Уран, планетата на смяната, тези, които попадат под знака на Водолей, са новаторски и насочени към бъдещето. Често се отклонявате от очевидното и се наслаждавате на сухи, само че комплицирани усети, които се развиват с течение на времето. Водолеите се любуват на екзотични аромати и усети, които могат да " удивят другите ". Така че портокаловото вино несъмнено ще дава отговор на техния усет.

Риби (19 февруари – 20 март): розово шампанско

Управлявани от Нептун, планетата на духовността и фантазиите, Рибите са богати на въображение, съчувствени и чувствителни. Те обичат причудливите, сантиментални усети и аромати. Като ванилия, бисквити и лавандула. Поради тази причина едно пенливо, пламенно и елегантно вино розе е идеално.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР