Народното събрание трябва да приеме актуализацията на бюджета до края

...
Народното събрание трябва да приеме актуализацията на бюджета до края
Коментари Харесай

Народното събрание трябва да приеме актуализацията на бюджета до края на юни


Народното събрание би трябвало да одобри актуализацията на бюджета до края на юни, стана ясно след тричасовия съдружен съвет в петък вечерта. Предварително беше оповестено, че съществена тематика са връзките със Северна Македония. Партньорите обаче участваха в съвета с позиции и по други тематики, които дефинират като значими.

За "Демократична България " това е актуализацията на бюджета, сподели Атанас Атанасов, за Българска социалистическа партия – "цените, приходите, парламентарната стратегия “, акцентира Георги Свиленски, за "Има подобен народ " - да изяснят с сътрудниците си за какво са приели на мрачно и без координиране с тях Националния проект за въвеждане на еврото и да приказват за проектозакона, предусещащ ставане наказателни описи по модела на глобите "Магнитски ".

Противоречия, дали мотив на Станислав Балабанов да съобщи на влизане:

"Обратното преброяване на търпението е стартирало, духът на Борисов се е вселил някъде другаде ".

След срещата началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова съобщи: "С доста по-голяма увереност и усъвършенствана връзка и регулярност ще продължим да работим по програмата, която имаме ".

По думите ѝ диалогът сред премиера Кирил Петков и президента Румен Радев за свикването на Консултативен съвет по националната сигурност следва, само че консенсус по тематиката Северна Македония е реализиран:

"Ще бъде търсена необятна социална поддръжка за всяка една стъпка и това е няма да е държавното управление и кабинетът, които ще предадат българския народен интерес ".

В началото на юни актуализацията на бюджета ще влезе на първо четене в Народното събрание.

По мотив изтеклия законопроект за български вид на наказания вид "Магнитски " тя посочи, че работата е в начално равнище: "Не е изненада, че се работи по някакъв законопроект, който вкарва забранителни описи и от Европейска комисия. Вече нечиста сделка е какъв брой се уголемява неговият веществен обсег и доколко се вкарват и други ограничавания по отношение на лица, отвън тези описи ", разяснява Лена Бориславова.

Следващият съвет ще бъде във вторник идната седмица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР