Народният представител от Продължаваме промяната Христо Петров – рапърът Ицо

...
Народният представител от Продължаваме промяната Христо Петров – рапърът Ицо
Коментари Харесай

Хазарта проговори за срамното селфи. Каза на кого помага

Народният представител от „ Продължаваме промяната ” Христо Петров – рапърът Ицо Хазарта, проговори за срамното селфи, което си направи в пленарната зала на Народното събрание, показвайки междинен пръст на депутатите от ГЕРБ.

„ Не желая да дам образец на хората със междинен пръст и селфи. Добре е обаче хората да се запитат по какъв начин се е стигнало до там. Народно събрание е място, към което би трябвало да имаме голям почит. В случая аз не го демонстрирах – за какво? Не може да викаш вицепремиер на чуване и след това да грухтиш, тропаш и да не го слушаш. Когато се държиш по метод, по който даже най-простият човек да го хване позор, би трябвало да се замислиш “, даде своето пояснение Ицо Хазарта.

„ Да си депутат би трябвало да носи горделивост. Тази служба не е нещо неприятно. Повече свестни хора би трябвало да схванат, че с цел да се промени нищо, би трябвало да отидат там, в Народно събрание и да платят жестока персонална цена за България “, сподели той.

Петров не пожела да разкрие каква персонална цена е платил. Той не призна и дали още веднъж би се кандидатирал за народен представител при нови избори.

Не си задавам въпроса какво върша в Народното събрание, по-скоро се запитвам за други хора какво вършат в Народно събрание, разяснява още Петров. И добави: „ Имам голямо почитание към Народно събрание и тази институция. “.

 „ Занимавам се главно с помощ за образованието на деца, които живеят в домове. Те са изоставени от родителите си. Обикалям из страната, срещам се с тях, срещам е персонално и влагам в тяхното обучение. Това, което ме кара да се усещам логичен, е времето, което отстранявам за тях “, съобщи още депутатът.

" Много хора си мислят, че тези деца имат материални фантазии. В края на предходната година имаше стратегия да е извърши фантазия на всяко дете. Много хора мислеха, че те ще желаят телефони, а те желаеха да видят мен. Така прекарах Бъдни вечер и това бе най-хубавият ми празник. Едно дете мечтаеше да се вози на метро “, призна той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР