Народният представител от ДПС Делян Пеевски продължава с личната си

...
Народният представител от ДПС Делян Пеевски продължава с личната си
Коментари Харесай

Пеевски с нови дарения за Спешна помощ и ВМА

Народният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски продължава с персоналната си поддръжка за медиците, които са на фронтовата линия в битката с ковид. Днес той връчи безплатно 500 защитни маски и още 500 защитни очила на личния състав на Спешна помощ в София. А като добавка обезпечи за незабавните екипи и 1500 защитни дрехи.

Поредно подаяние Пеевски показа на Военномедицинската академия в столицата - 700 теста за ковид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нов жест! Пеевски подари респиратори за бебета

Депутатът е най-големият донор за лечебните заведения и медиците, като даде здравна инсталация - респиратори, консумативи, защитни средства и проби за над 3,5 млн. лв..

Дарения бяха предоставени и за хонорари на медиците на първа линия в борбата със болестта. Те бяха разпределени освен за огромните софийски лечебни заведения като " Пирогов ", ВМА, " Александровска " и " Софиямед ", само че и за над 20  лечебни заведения в страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пеевски с дарения за Кърджали и Видин

След като стана ясно, че няма задоволително проби за жителите на Банско и планувания там скрининг за ковид, Пеевски подари 2000 теста, които с към този момент обезпечените дават опция да бъде тествано една трета от популацията на курортното градче.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нова голямо подаяние от Делян Пеевски

Пеевски се отзова и на апела за помощ на АГ болничното заведение във Варна, която незабавно трябваше да закупи реанимационна инсталация за новородени. Депутатът даде като подаяние 60 000 лева, които акушер-гинеколозите ще употребяват за покупката на кръвно-газов анализатор и респиратор за бебета.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Топ донорите: Пеевски, Домусчиеви, Виваком
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР