Народният представител Александър Паунов, за когото има подозрения, че е

...
Народният представител Александър Паунов, за когото има подозрения, че е
Коментари Харесай

Кой е червеният Сашо Паунов от записа с Божков?

Народният представител Александър Паунов, за който има съмнения, че е един от мъжете, взели участие в публикуваните от прокуратурата диалози с Васил Божков, е водач на несъществуващата на процедура Българска комунистическа партия. Като депутат е част от групата на „ Българска социалистическа партия за България “. Бил е народен представител в още 3 състава на Народното събрание, написа " Марица ".

Паунов е един от многото милионери в редиците на левицата. Името на родения в Пазарджик икономист  нашумя тъкмо преди 2 години, когато провокира злополука с белия си джип Порше Кайен, отнемайки преимущество на другата кола. Тогава Паунов отхвърли да даде проба за алкохол и опиати с обяснението, че пие мощни медикаменти, което може да повлияе на резултатите от теста.

Миналата година Паунов стана част от предизборния щаб на Мая Манолова в опита ѝ да стане кмет на София. Манолова изясни, че го е избрала поради мощната му икономическа експертиза. От публикувания през днешния ден запис се схваща, че Паунов от дълго време се познава с Васил Божков. През зимата депутатът бе доста деен в разногласията за отнемането на лицензите на компаниите на Божков и бъдещето на хазартния бизнес.

Осветляването на взаимоотношенията сред Божков и Паунов ускоряват съмненията, че Мая Манолова също е в топли връзки с избягалия в Дубай хазартен необут. Преди 2 месеца изтече информация, че точно Божков е финансирал предизборната акция на Манолова на локалните избори, само че някогашната депутатка от Българска социалистическа партия отхвърли сходни изказвания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР