Народните представители ще обсъдят като втора точка в петък проекта

...
Народните представители ще обсъдят като втора точка в петък проекта
Коментари Харесай

Обсъждат в петък декларацията с приоритетите на ПП

Народните представители ще обсъдят като втора точка в петък плана на декларация, препоръчан от " Продължаваме Промяната ", за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание и ограниченията, нужни за тяхното реализиране. Това реши Народното събрание при започване на днешното съвещание с приемането на програмата за седмицата.

Преди това в петък, от 9:00 часа, е очакван блицконтрол, а след разискването на плана на декларация - постоянен парламентарен надзор.
-->
Проектът на декларация за предпочитаните национални цели е импортиран от " Продължаваме Промяната " (ПП) на 3 януари т.г. Вчера откакто президентът Румен Радев връчи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление на кандидат-премиера на Политическа партия акад. Николай Денков, от " Продължаваме Промяната предложиха всички парламентарно показани партии да се обединят към четири национални цели.

От Политическа партия поканиха останалите шест парламентарно показани сили на среща, на която се отзоваха " Българска социалистическа партия за България ", " Демократична България " и " Български напредък ". От Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат оферти план на декларация с цели, само че потвърдиха готовността си да водят градивен разговор, който би могъл да докара до избирането на постоянно държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание. От " Български напредък " също показаха запаси във връзка с част от текстовете в документа, а от " Демократична България " заявиха, че настройката им е да го поддържат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР