Народните представители се връщат на работа в новата сграда на

...
Народните представители се връщат на работа в новата сграда на
Коментари Харесай

Стартира бурна есенна сесия на парламента

Народните представители се връщат на работа в новата постройка на някогашния партиен дом, а в седмичната им стратегия е записано, че ще стартират есенната сесия на Народното събрание с ветото на президента Румен Радев върху Закона за подземните благосъстояния.

Заседанието ще стартира обаче с послание към народа и Народното събрание на президента Радев. След него парламентарните групи ще създадат изказвания по отношение на началото на новия политически сезон.

Междувременно пред Народното събрание има проведен митинг, който изиска оставка на държавното управление.

В програмата на Народно събрание е записано, че в четвъртък пък ще се гласувана оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов, откакто той я подаде предходната седмица. От Народно събрание обявиха пред " Монитор ", че към момента няма импортирано проекторешение, а е единствено планувано и към момента не се знае кой ще бъде неговият заместител.

В същия ден би трябвало да прегледат на първо четене и измененията в ИК импортирани от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Също по този начин ще гласоподават преустановяване на пълномощията на ръководителя на Централната изборна комисия Стефка Стоева, откакто тя си подаде оставката. В четвъртък ще прегледат още на второ четене и измененията в Закона за правосъдната власт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР