Народните представители пристигнаха за началото на заседанието на 49-ия парламент.

...
Народните представители пристигнаха за началото на заседанието на 49-ия парламент.
Коментари Харесай

Депутатите навлизане в парламента: Дано да има правителство

Народните представители дойдоха за началото на съвещанието на 49-ия парламент. Повечето разясниха, че се надяват да се сформира държавно управление, други разясниха дали ще поддържат или не ръководител на Народно събрание, както и дали ще повдигнат подобен или не, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Длъжни са да се схванат, всяко нещо има своя лимит, изчерпва ни се търпението, съобщи проф. Огнян Герджиков.

Крайно време е да се постави точка на това, имам към момента очаквания за сформиране на държавно управление, добави той.

Има потребност в 49-ия парламент от разсъдък, отговорност и от разговор. Ако има разговор, ще има държавно управление. По-важен е разговорът, сподели Халил Летифов, който бе зам.-председател на 48-ия парламент. “Няма да подкрепим Росен Желязков за ръководител на Народно събрание ”, това сподели Настимир Ананиев от Политическа партия.

“Ще видите кой ще предложим по-късно ”.

Надявам се, че политиците ще се разсънят и ще създадат държавно управление, тъй като от ден на ден се изчерпва смисълът да идваме тук и да разочароваме ", съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи на влизане на първото съвещание на 49-ото Народно заседание.

Няма да подкрепим кандидатурата на Росен Желязков за ръководител на Народно събрание, нито кабинет на ГЕРБ ”, това сподели Румен Гечев от Българска социалистическа партия на влизане в Народното събрание.

Най-вероятно ще подкрепим кандидатурата на Росен Желязков от ГЕРБ за ръководител на Народно събрание, това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

“Шест групи има в Народното събрание, в случай че подходят с отговорност към жителите ще има държавно управление. Формулата би трябвало да я търси мандатоносителят, Движение за права и свободи ще направи всичко допустимо обаче за държавно управление ”, сподели още Цонев.

“Очаквам разсъдък, отговорност от този парламент и да оставим патологичния егоизъм и ненавист ”, това сподели Даниел Митов от ГЕРБ, в първия ден ма 49-то Народно събрание.

Десислава Танева, също от ГЕРБ, акцентира, че би трябвало да има разсъдък от парламентарните групи.

Самата политика е низ от взаимни отстъпки. Това е политиката. Това съобщи Вежди Рашидов.

„ Всеки път чакам да има постоянен кабинет в името на хората “, сподели Рашидов.

“Очаквам отговорност и диалогичност от това Народно събрание ”, това съобщи Румен Христов, ръководителя на Съюз на демократичните сили.

“Ако и в този момент не се сформира държавно управление обществото ще стигне до революционно положение ”. Това сподели Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

На въпроса какъв брой ще продължи 49-то Народно събрание Аталай се пошегува като сподели, че днешният ден е сигурен, за на следващия ден към този момент никой не може да каже.

На този ден, Велика сряда, православните християни би трябвало да си зададем въпроса дали делата ни подхождат на повелите на Спасителя. Българските политици да си зададат въпроса дали са значими персоналните ползи и дали би трябвало да работят в полза на народа, а не народът да работи за политиците.

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев.

Влизайки в Народното събрание българските политици да схванат, че девизът “Съединението прави силата ” не е просто девиз, а е сърцевината, към която се построява българската страна и да поддържат българската страна и българската държавност и да не я разрушават, тъй като в нейното име са починали стотици хиляди българи. Това, което се случва в последните години, е обидно за народа, обидно е и за починалите за България, добави Гешев.

Ще се борим от първия ден, сподели Кирил Петков от Политическа партия.

Имаме ясна законодателна самодейност, добави Петков. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР