Народната певица Поли Паскова организира фолклорен спектакъл 20 години живот

...
Народната певица Поли Паскова организира фолклорен спектакъл 20 години живот
Коментари Харесай

Поли Паскова вдига на крака 4000 в НДК

Народната певица Поли Паскова провежда фолклорен театър „ 20 години живот с ария “ на 13 април в зала 1 на НДК. Макар и с две години забавяне заради пандемията, посланието, което тя има за своите фенове, ще звучи още по-актуално. Певицата има вяра, че българският народ би трябвало да се върне към корените на своята нематериалност, които ще му оказват помощ да се оправи със напрежението в сложни и разделни времена.

Нейните почитатели ще се насладят на шлагерите ѝ в тричасовото шоу. „ Изключително мъчно ми беше да подбера репертоара за този концерт. Вече съм подготвена с 19-ти независим албум и в случай че сложа и дуетните осев песни, концертът става доста дълъг. Наложи се доста от известните песни да ги съкратя в китки с по един куплет. Просто няма време. Подбрах и нови неща, които считам, че ще бъдат харесани от хората. “, споделя певицата.

На концерта ще участват доста от дуетните половинки на Поли Паскова през годините - Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, Борис Дали, Марин Молов, Христо Косашки, Румен Малинов. Специално от Германия ще дойде и босненският реализатор Зоран Янкович, с който ще изпълнят шлагера си „ Тамо где си ти “.

Певицата дава обещание същински театър, който да бъде симбиоза сред песни, танци и рецитал, а посланието е едно – да се вдигне националния дух и самочувствие.

Сцената ще изпълнят фолклорните танцови ансамби „ София 6 “, танцьорите от „ Български ритми “ с хореограф Рангел Вангелов и балет „ Веда Джуниър “.

Поли Паскова е измежду певиците, които съумяват да модернизират и в това време да запазят българския фолклор. Изнасяла е стотици концерти в България и Европа, носителка на доста награди, както в България, по този начин и отвън границите ѝ.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР