Народната певица Ива Давидова говори за първи път откровено за

...
Народната певица Ива Давидова говори за първи път откровено за
Коментари Харесай

АД! Известна наша народна певица проплака, получава заплахи за живота си от своя съпруг

Народната певица Ива Давидова приказва за първи път искрено за втория си бракоразвод, предава Блиц. Още тогава стана ясно, че перничанката е спипала мъжа си освен в елементарна невярност, а в паралелна връзка с друга жена.
В последните месеци Ива минава през тежки правосъдни каузи и реши да опише цялата история в подкаста „ Не съм подобен човек “.
Оказа се, че Давидова е схванала по сложния метод за похожденията на своя брачен партньор и че в Германия той е почнал нов живот с друга жена, до момента в който тя и бебето го чакат да се върне и да ги види. Повече от година той не е виждал щерка си, а в съда твърди, че е укривана от майката.
Ива изплака тъгата си пред журналиста Красимир Красимиров и разкри шокиращи детайлности от тежкия фамилен живот, през който минава от година насам. Бащата на момиченцето отхвърля да дава пари за развъждането му, само че Ива е намерила метод да се оправя сама и да бъде самотна майка.
Сигурна е, че в нейното състояние са доста други дами и това я подтиква да приказва за най-голямата си драма до момента. Признанията й стигат прекомерно надалеч, откакто споделя по какъв начин е получила закани за живота си от мъжа, към който се е клела във честност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР