Нарочената в началото на сезона Аксения чисти имиджа си, а

...
Нарочената в началото на сезона Аксения чисти имиджа си, а
Коментари Харесай

Обрат във Фермата! Нарочената за най-слаба участничка изми...

Нарочената при започване на сезона Аксения чисти имиджа си, а този на Ваня се разрушава

В седмата седмица на „ Фермата “ ратаи са Хепи Ванче и Аксения. Парадоксалното е, че Аксения към този момент натрупа опит в обора и се оправя чудесно със дилемите, до момента в който 38-годишната Хепи Ванче, победителка в шести сезон, изпадна в рецесия и непрекъснато плаче. 

„ Очарован съм от Аксения. Даже овчето мляко сутринта беше повече от предните седмици, когато ратаи бяха мъже “ – похвали Яни 28-годишната майка на две деца от Поморие.

„ Всичко върви с лекост. Харесва ми от ден на ден всеки развой във фермата, в който се включвам “ – призна самата Аксения пред камерата.



„ Не може да се оправи с кравичката и единствено реве. Самотна е и объркана. И освен тук, а по принцип в живота. Явно към този момент доста й се насъбира и по тази причина позволява неточности с хората “ – отговори ратайката.

След това пред камерата на риалитито Аксения добави:
„ Хепи Ванче позволи доста неточности със остарелия си тим. Там можеше да получи поддръжка и схващане, само че отиде в неверния тим. Отбор, който не схваща, не прости и не дава късмет. Там стъпиш ли изкривено, ще те смачкат “.

Припомняме, че преди няколко седмици двете дами размениха тимовете си, защото не се усещаха добре признати, написа ladyzone.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР