Нарастващият брой на карантинираните хора в транспортния и логистичния бранш

...
Нарастващият брой на карантинираните хора в транспортния и логистичния бранш
Коментари Харесай

Липсващи стоки и празни рафтове в магазините: Пандемията донесе дефицит във Великобритания

Нарастващият брой на карантинираните хора в транспортния и логистичния отрасъл във Англия в композиция с дефицита на водачи в бранша се оказаха причина на разнообразни места в страната да има недостиг на разнообразни артикули от първа нужда.

Снимки на празни лавици в супермаркетите се появиха в обществените мрежи и английските медии.

" Купувачи в Обединеното кралство сигнализират, че рафтовете и хладилниците са празни ", написа Independent.
 Снимка 539923
Източник:

" Има растеж на служащите, които са били предизвестени от профилираното Коронавирус приложение да останат вкъщи и това визира съществено промишленостите ", допълват от медията.

Служители в доста от фирмите за доставки на храни, плодове и зеленчуци са оставени у дома, защото са били наоколо с някой, който е бил инфектиран с ковид.
 Рафтовете по магазините във Англия остават празни поради дефицит на 100 000 тираджии
Рафтовете по магазините във Англия остават празни поради дефицит на 100 000 тираджии

От сектора желаят чиновници от Европа, само че държавното управление държи да се насочат към вътрешния пазар на труда

" Стотици хора тук-там, като Единбург, Девън, Хемпшир, Лондон и Ливърпул разгласиха фотоси в обществените мрежи, показващи недостига на избрани типове артикули ", изясняват още от Independent.

" Продължаващото налагане на карантини поради пандемията оказва все по-голям напън върху търговците ", показва Андрю Опи от Британският търговски консорциум.

" Правителството би трябвало да работи бързо. На чиновниците и доставчиците, които имаха основна роля при затварянето на магазините, би трябвало да им бъде позволено да работят, като показват документ, че са имунизирани или негативен антигенен тест. Това ще подсигурява, че ще спре нарушаването на достъпа на хората до храни и други артикули ", споделя той.

Междувременно транспортният бранш предизвести, че е под напън още преди време поради дефицита на водачи на тежкотоварни коли. От промишлеността показаха преди време, че има дефицит на 100 000 чиновници в този сегмент.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР