Напускащият поста изпълнителен директор на Левски Иво Ивков говори след

...
Напускащият поста изпълнителен директор на Левски Иво Ивков говори след
Коментари Харесай

Трус в Левски! Ивков със скандални думи след обявената раздяла: Не чух защо съм освободен…

Напускащият поста изпълнителен шеф на Левски Иво Ивков приказва след Общото заседание на клуба. Той разгласи, че не си потегля със скандал и сподели, че всеки би трябвало да носи отговорност за дейностите си.
Ивков добави, че сред него и други хора в управлението има кардинални разлики и не може да гледа безучастно по какъв начин обичаният му клуб „ бива превземан от корпоративна и частни ползи “.
„ Моето освобождение беше оповестено от мажоритарния притежател пред акционерното заседание. Не чух за какво съм освободен. Няма кавги сред този и оня. С Боримиров и хората като него живеем в безусловно разнообразни светове. Аз желая един Левски и той е друг от неговия Левски, който беше оставил, когато аз го поех “, съобщи Ивков след края на Общото заседание, предава БЛИЦ.
„ Никой към никого не би трябвало да бъде пришиван. Всички носим отговорност за дейностите си. Аз нося отговорност за всяко едно мое придвижване през последната година и половина. Дано не загубим всичко това, което градихме през тези месеци. Притеснен съм! Това, което беше изтъкнато за освобождението на Петър Ганев, е, че той е показал доверие в мен и е споделил, че аз извършвам безупречно отговорностите си. Това беше обещано като пояснение. Питайте тези, които взимат решенията. За моите решения, питайте мен. Какви са същинските претекстове, няма по какъв начин да знам “, добави той.
„ Предстои да направя своята равносметка. Аз да размисля? Моята промяна беше преди малко оповестена. Аз ще извършвам отговорностите си добросъвестно до последния ден, в който съм вписан в Търговския указател. Няма лични неща. Г-н Сираков ме предложения, това е един от най-големите футболисти в историята на Левски. Аз съм изпитвал единствено почитание към него. Никога не съм му обещавал да съм му персонално правилен.
Нито съм кандидатствал за този пост. Това е едно базисно разграничение сред мен и другите и то се състои в това, че аз няма да заставам и да виждам безучастно по какъв начин моят обичан клуб, който ръководя, бива превземан от корпоративни и частни ползи. Това е огромното разграничение. То не е да мухъл с ръце и да се прегърнем “, добави още изпълнителният шеф на Левски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР