Напускането на чуждестранни компании от руския пазар няма нищо общо

...
Напускането на чуждестранни компании от руския пазар няма нищо общо
Коментари Харесай

Медведев: Изтеглянето на чуждестранни компании от руския пазар е чиста политика

Напускането на задгранични компании от съветския пазар няма нищо общо с бизнеса, това е " чиста политика ", написа в обществените си мрежи Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация, предава ТАСС.

" Наблюдавам огромното овакантяване на задгранични компании от съветския пазар. Въпреки че наподобява, че те от дълго време са открили сполучлив бизнес тук, който им донесе обилни доходи. Решението няма нищо общо с бизнеса - чиста политика ", написа изданието.

Според Медведев Съединени американски щати и Европейски Съюз излизат с все нови и нови забрани, тъй като „ не могат да отговорят на Русия “.

„ Вашингтон и Брюксел не могат да се успокоят, измислят все по-глупави забрани, тъй като не могат в действителност да отговорят на Русия “, се споделя в обявата.

" Смешни са. Искат частни компании да вземат участие в парада на тези идиотски ограничавания. Искрено съжаляват ", приключи зам.-председателят на Съвета за сигурност.

Медведев също по този начин акцентира, че „ тесногръдите служители русофоби не се интересуват от обстоятелството, че хората в Европа и в Русия могат да изгубят работата и приходите си поради тези глупави, противоречащи на здравия разсъдък решения “.

" Основната задача на политиците е да оказват мощен напън върху акционерите на предприятията, да ги принудят да се подчинят на волята си. Нежеланието на задграничния бизнес да напусне Русия, евентуалните им загуби, те също не регистрират. Ние ще подходим към това фундаментално и строго “, акцентира Медведев.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на молбата на водачите на републиките на Донбас за помощ, като акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии. След това Съединени американски щати, Европейски Съюз, Англия, както и редица други страни оповестиха, че постановат наказания против съветски физически и юридически лица. Освен това доста задгранични компании оповестиха, че краткотрайно приключват активността си в Руската федерация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР