Напук на вълната от омраза, която се изсипва върху Александра

...
Напук на вълната от омраза, която се изсипва върху Александра
Коментари Харесай

Ах, какъв красавец: Александра от Ергенът показа баща си

Напук на вълната от ненавист, която се изсипва върху Александра от всички участнички в "Ергенът ", тя продължава с гордо вдигната глава след фотосите на шоуто и е подготвена да отговори на всички нападки в мрежата. Преди часове Гърдева показа няколко фотоси от фамилните албуми и сподели свои фрагменти от детските си години, в това число и от първите дни след раждането ѝ, на които виждаме родителите ѝ.

Определено може да се каже, че Александра е наследила харизмата на татко си, който е бил обаятелен млад баща и това се вижда от фотографията, която е евентуално от изписването на Гърдева от болничното заведение, откакто е проплакала за първи път.

 пламен гърдев, александра гърдева, ергенът

Преди това тя показа кадър от сватбата на родителите си, като от нея ясно се вижда, че чертите на лицето на Александра са едно към едно с тези на майка ѝ.

 александра гърдева, майка, ергенът

В идващите сторита психоложката реши да намигне на всички, които ѝ се присмиват, че във всеки епизод на ергена проронва по някоя-друга сълза, като показа фотография от детската градина, на която плаче. В клипчето Александра шеговито споделя: "Не съм ревала единствено Би Ти Ви. "

 александра гърдева

Тя не пропусна и да се отбрани от следващите нападки, като сподели своя остаряла фотография, с цел да затвори устите на всички, които настояват, че дължи хубостта си на пластични интервенции. За задачата показа кадър, на който е на не повече от 20 години и е очевидно, че единствената промяна, която е направила оттогава до през днешния ден е в устните ѝ, като евентуално е заложила на наклонността да си инжектира хиалуронова киселина за придаване на размер.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР